×

Otthoni ruházat férfiaknak, amivel bátran ajtót nyithatsz

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 03. 31.

Internet, kreatív munkák otthonról, családos napok a házban, hómofisz és a többi: egyre több teljes napot töltünk otthon, úgyhogy a lakásunkban töltött időben is adhatunk a megjelenésünkre. Szóval cseréld le a kitérdelt mackónacit és a lemustározott felsődet ezekre az ugyanolyan kényelmes, de százszor stílusosabb és minőségibb darabokra!

A Fashion Street Zara Home Men’s Loungewear szekciójából válogattunk férfiaknak, hogy az otthonodban is divatos lehess anélkül, hogy feladnád a kanapén dolgozós komfortot!

Melange mackónadrág

Ez a gyapjú, melange-fehéres-bézsszín nadrág jó szabású, kényelmes és stílusos, ha otthonról melózol és baromira nem öltöznél utcaiba.

Ing stílusú pizsama

Még akár egy Skype-os meetinget is lazán lefolytathatsz ebben az elegáns, ing-fazonú pizsamában!

Csíkos hosszú pizsama

Egyszínű kék fölső és csíkos alsó alkotja ezt a könnyen viselhető, szellős szettet, melyben aludni, elkávézgatni, de akár napközbeni vendégeknek ajtót nyitni is ugyanolyan lazán lehet!

Szürke kasmír pulcsi

Bal oldalt egy laza zsebbel ez a vékony pulóver a hűvösebb – de nem hideg – tavaszi napokra tökéletes választás, ha kényelmesen akarsz otthon flangálni.

Koptatott szövetkimonó

Az otthonod a szentélyed és szeretsz meditálni? Akkor ezt a bő, laza kimonót neked találták ki. Telepedj le a kedvenc teáddal, egy könyvvel és engedd, hogy átjárjon a fény. Na jó, ha a fény nem is, de mindenesetre az otthoni stílusosság garantáltan át fog járni ebben a kimonóban!

Ezeket és még több otthoni férfiruhát találsz, ha ellátogatsz a Fashion Street Zara Home márkaboltjába!