×

Így válassz tökéletes fürdőruhát 2017-ben!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 25.

Az elmúlt 100 évben nagy változáson mentek át a fürdőruha-trendek: a hosszú ujjas fürdődresszektől mára eljutottunk az egészen parányi bikinikig. Azonban divat ide vagy oda, érdemes odafigyelnünk arra, hogy testalkatunknak megfelelő darabot válasszunk.

Már szerencsére javában zajlik a strandszezon, de sokan még mindig feszengve indulnak el a vízpartra. Ahhoz, hogy ezt elkerüljétek, tartsatok velünk, ugyanis most eligazítunk a bikini-útvesztőben, hogy maximálisan kiélvezhessétek a strandolás minden egyes percét.

Körte, alma, banán, kóla, homokóra: rengeteg féle testalkat létezik. Nem csak a hétköznapi viseletek, fehérneműk, hanem a bikini kiválasztásában is szem előtt kell tartanunk, melyik testrészeinket hangsúlyozzuk és melyeket takarjuk el. Íme, egy rövid áttekintés, hogy a legjobb formátokat hozzátok az idei strandszezonban!

Klasszikus háromszög fazon

A szélesebb vállú, telt keblű, keskeny derekú hölgyeknél előnyös a klasszikus háromszög fazon. A merevítős darabok pedig nem csak jól tartanak, de csinos dekoltázst is varázsolnak.

Vállpánt nélküli bikini

A vékony, sportosabb testalkatú lányoknak igazán jó döntés a pánt nélküli fürdőruha. A fodros, anyagában húzott, vagy díszített felsőrész optikailag kiemeli a mellrészt.

Balconette fazon

A balconette fazon a kisebb és nagyobb kebelmérettel megáldott hölgyek számára egyaránt tökéletes választás és igazi reneszánszát éli 2017-ben.

Azok, akik az előbbi csoportba tartoznak, nyugodtan válasszák a push up verziót. A nagyobb kebelméretű hölgyeknek érdemes előnyben részesíteniük a pántos változatokat.

Retro bikini

Az 1950-es, ’60-as évek nagy slágere volt a magas derekú alsó részes bikini. Szinte minden testalkathoz tökéletesen passzol. Ez a fazon optikailag kerekebb popsit, hosszabb combokat és laposabb hasat kölcsönöz viselőjének – plusz tavaly óta egyre inkább feltűnik neves divatházak kifutó kollekcióiban is, szóval még trenddiktáló is.

Retro egyrészes, modern csavarral

Ápol és eltakar, elrejti a problémás területeket. Már tavaly is hódított az egyrészes, azonban ebben az évben minden eddiginél több verzióban kapható a boltok polcain. Ezzel a trenddel szinte senki sem lőhet mellé. Választhattok különlegesebb tervezésű darabokat monokróm színekben, vagy épp feltűnő fodrokat és mintákat – 2017-ben elképesztően sokszínű a kínálat.

Amire érdemes figyelni: ne egyetlen ilyen fürdőruhában told végig a nyarat, mert csak adott helyeken fogsz lebarnulni. Váltogasd az egyrészest kétrészessel, így a hasad vagy épp a derekad sem fog kimaradni a nap jótékony barnításából.

Ha már magatokra is rántanátok a konkrétumokat, akkor látogassatok el a Fashion Street Intimissimi és Oysho üzleteibe a legjobb darabokért. Legyen tökéletes a nyári strandszezonotok!

(Képek&Info: Premier Outlet, Oysho)