×

Ezekben a női otthoni ruhákban még a forróság is csodás

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 27.

Öt női ruhát gyűjtöttünk össze, melyekben a lehető legstílusosabban és mégis otthoni kényelemben flangálhatsz a lakásodban a legmelegebb nyári napokon is!

1: Virágos hálóing szatén részletekkel

Ár: 14,995 forint

2017-ben újra előjönnek a vidám virágminták – otthon pedig ez a ruhának is beillő hálóing varázsolja a hálószobádba őket. Szerintünk annyira ruhaszerű, hogy nyugodtan ajtót nyithatsz benne a szomszéd néninek is, vagy kiintegethetsz benne az erkélyről – nagyon jól fogsz mutatni!

2: Fehér lenvászon ruha, kék szélekkel

Ár: 14,995 forint

A fehér homokos tengerpartok hangulatát veheted magadra otthoni pakolászás, főzőcskézés – vagy épp a nyáron teljesen elfogadott léhűtés – közben ezzel a nagyon könnyű anyagú, levegős ruhával.

3+4: Csíkos viszkóz ujjatlan és sort

Ár: 9,995 + 6,9995 forint

Igazi nyári otthoni játszóruha ez a kétrészes szett, melyben bátran fogadhatod a közeli barátaidat is és simán lenyomhatsz egy jógaedzést is benne, annyira laza.

5: Kék bő tunika

Ár akciósan: 8,995 forint

Ha szereted a sötétebb színeket, de nem igazán tudod őket viselni a 35 fokos, tűző napon, mert mindent magába szív, akkor szerezd be otthonra ezt a nagyon nőies szabású, akárhogy hajtogatható házi tunikát. Levegősségben itt sem fogsz csalódni – plusz mivel nem olyan átlátszó, mint fehér társai, ezért akár a melltartót is megspórolhatod alóla! 😉

Ha megtetszettek az otthoni ruhák, keresd őket a Fashion Street Zara Home üzletében! Kényelmes és stílusos nyári napokat kívánunk – otthonra is!