×

Ha imádsz teázni és mindent megtudnál róla, akkor ma irány a Ritz-Carlton Budapest!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 09. 6.

A leggyönyörűbb Fashion Street-i hotel ma délután egy nagyon különleges teaszeánsszal kedveskedik a tearajongóknak!

A jó tea gondunkat viseli, vigyáz ránk. Ha idős teafákról származó teát iszunk, a különbség érezhető, vagy ha nem, akkor lassan kialakul az érzék. Megtanulunk figyelni érzeteinkre, magunkra, másokra. Ideje hogy megismerjük, mi minden rejlik a megszokotton túl.

– így mesél a teázás ősi szertartásáról a budai székhelyű Zhao Zhou, akik nem mindennapi teákkal foglalkoznak szívvel, lélekkel, szeretettel és hozzáértéssel.

A Zhao Zhou vad teái most pedig kedves budai teázójából a pesti Ritz-Carltonba hozza el egy teabemutató keretében a teázás ősi gyökerű, különleges világát.

A bemutatón olyan nem mindennapi teákkal ismerkedhetsz meg, melyek közvetlenül nepáli, kínai és japán kistermelőktől érkeznek a Zhao Zhou válogatásában.


Azonban nem árt sietni, a teaszeánsz ma, szeptember 6-án, 15:00-tól kezdődik a Fashion Street-i Ritz-Carlton Budapest Kupola Lounge-ában. A teaszeánsz ára mindössze 2 500 Ft / fő, a nyilvános eseményről további információkat a 06 1 429 5775-ös számon tudhatsz meg vagy az esemény Facebook oldalán. Mi már nem egyszer ittunk Zhao Zhou teákat, valamint a Kupola Lounge-ban is volt szerencsénk többször is elitalozgatni, úgyhogy minden teakedvelőnek nagyon-nagyon ajánljuk az eseményt!