×

A nők diszkrét báját mutatja be Irina Shayk és az Intimissimi legújabb kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 10. 22.

A gyönyörű modell egy olyan útmutatóban pózolt, melyet érdemes lesz beszerezned!

Mit viseljek a fehérneműm fölött? Milyen anyagot kellene választanom? Elvárhatom ugyanazt a hatást egy természetes szövetszáltól, mint egy feldolgozottabbtól?

Biztos te is kérdeztél már hasonlókat magadtól, ha nem is minden nap. De tény, hogy a nők manapság egyre határozottabbak és szem előtt tartják a bőrükkel érintkező szövetek minőségét és a szálak teljesítményét. Ez vezetett az „Intimissimi Every Wear Book” című gyakorlati útmutató megszületéséhez.

A könyv afféle zseb-vademecumként összeilleszthetőség, kényelem és teljesítmény szempontjából mutatja be és illusztrálja azokat az anyagokat (selyem, gyapjúselyem, csipke, modál, modálkasmír, hőtartó modálkasmír, modálcsipke, modálselyem, Supima® pamut, természetes pamut, lézervágott pamut és mikroszál), melyekből az Intimissimi a „fehérnemű fölött” viselhető basic és kultikus darabjait (topok, mellények, body-k, hosszú ujjú kötöttáruk, alsók stb.) alkotja meg. Melyek ilyen gyönyörűek az idei kollekcióban:

Mostantól minden nő könnyedén el tudja dönteni, milyen anyagot válasszon, illetve melyik szövetet párosíthatja a megfelelő fehérneművel a nap bármely szakában.

Egy lehetőség arra, hogy jól megismerhesd öltözködésed minden aspektusát – ez a filozófia a modern nőt ünnepli, aki egyre inkább tudatában van belső és külső bájának. Az eszmét az #insideandout hashtag is tökéletesen összefoglalja, amelyet az Intimissimi azért választott, hogy ezzel kommunikálja a női szépségről szóló, új elképzelését:

A nő pragmatikus, modern és büszke az érzékiségére.

Az Intimissimi Every Wear Bookjának modellje Irina Shayk, a márka múzsája, akinek ellenállhatatlan szépsége a mai nőideál eszméjét testesíti meg, aki – az elegáns érzékiség mellett – az Intimissimi által életre keltett kényelmet és minőséget is képviseli.

Az Intimissimi Every Wear Book október végétől elérhető a Fashion Street-i Intimissimi üzletben is – markold fel saját példányodat!