×

Az Intimissimi Weisz Fannival közösen mutatta be gyönyörű karácsonyi kollekcióit

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 11. 30.

One size az idei karácsony egyik kulcsszava, színekben pedig a piros és a fekete dominál – bámulatos végeredménnyel.

Ne maradj le az Intimissimi ünnepi kollekcióiról, amelyekben – az ikonikus piros mellett – az örökérvényű fekete is főszerepet kap, hálós felületekkel, fénylő csipkével és szexi pántokkal hangsúlyozva. A márka több one size terméket is kínál karácsonyra, így idén a méretválasztás sem okozhat senkinek gondot.

  

Az Intimissimi többek között a „Romantic Christmas”, a „Christmas In Love”, a „Sensual Christmas”, valamint a „Floral Flock” kollekciókkal várja 2017 karácsonyát: a márka idén is exkluzív, jellegzetes stílusában, a csipke és a selyem eleganciájában tündökölve képzeli el a nőket. A szofisztikált darabok egytől-egyig igazi nőiességet és magabiztosságot sugároznak, így minden nő számára tökéletes ajándékok.

Az Intimissimi exkluzív ünnepi eseményén új, magyarországi nagykövetével, a varázslatos Weisz Fannival együtt köszöntötte a karácsonyt – a siket modell és esélyegyenlőségi aktivista nemcsak szépségéről, de inspiráló személyiségéről is ismert. Fanni, aki elszántságával, kitartásával, alázatával és kifinomult bájával méltó képviselője a haladó szellemű fehérnemű márkának, a következőt nyilatkozta a rendezvényen:

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a magyarországi nagykövete lehetek egy ilyen nagy márkának. Többször is megkérdeztem magamtól, hogy biztosan engem akarnak?! Hihetetlen érzés volt, és egyik nagy álmom vált valóra. Mindenkit arra biztatok, hogy küzdjön a céljaiért.”

Az Intimissimi ünnepi darabjait keressétek a Fashion Street-i üzletben! Fantasztikus vásárlást kívánunk!