×

Ismerd meg az új legjobb barátnődet, Stacy Casanovát!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 04. 8.

Bemutatjuk a Furla Society legfrissebb tagját.

Egy csipetnyi Pedro Almodóvar érhető tetten a Furla Stacy Casanova névre hallgató táskájának sikkes-stílusos kampányvideójában.

Ha választanunk kellene a Furla új táskakollekciójából, akkor nekünk bizony a Tote Onyx M a kedvecünk, ez egy két füles, mágneses zárral rendelkező, kézben és vállon is hordható darab. Apró extra, hogy tartozik hozzá egy kivehető cipzáros pouch, összességében stílusos, egyedi darab, amiben ott van az a bizonyos Furla-touch, ami miatt kitűnik a táskatengerből.

Az 1927-ben alapított, bolognai székhelyű brand tavaly októberben mutatta be legújabb kollekcióit, a Velence ihlette Ducale szériát, a Metropolist és a Stacy Casanova széria darabjait is, amelyek háromféle méretű pánttal, és kétféle – közepes és nagy – méretben érhetők el.

A Furla Global Travel Retail igazgatója, Gerry Munday így foglalta össze az olasz kion 2018-as évét:

„A Furla SS18 abszolút mesés, és csak úgy ordít belőle a nyár. A dizájncsapat elképesztően keményen dolgozott, hogy egyedi és trendi mintákkal, és egyedülálló kollekcióval rukkoljon elő”.

A táska és a kampányfilm hangulatát értjük, és ha más is együtt tud rezegni a bohém, életvidám, energikus, szuperstílusos táskával, akkor érdemes felkapni a Fashion Streeten, mert jobb társat aligha találni Stacy Casanovánál.