×

Az Év Cukrásza: Mázás István a Ritz-Carlton Budapestből!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 04. 28.

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy Mázás István, a The Ritz-Carlton, Budapest cukrászmestere nyerte el a Best of Budapest & Hungary kitüntető ‘Az Év Cukrásza’ különdíját.

István három évtizede a hazai cukrásztársadalom meghatározó személyisége, akinek számos mesterműve közül az egyik legnagyobb büszkesége a Royal Csokoládé Torta. Izgalmas felfedező útra invitálja vendégeit az ízek világába, hogy minden különleges pillanathoz egy édes emlék társuljon.

“A jó desszert kitalálásához és elkészítéséhez, szakmai alázat szükséges.”

Fogalmazott találóan a nyertes, akinek ezúton is szívből gratulálunk! De nem csupán István sikere az egyetlen hír a Ritz-Carlton háza táján!

Tavaszi-nyári menü a Deák St. Kitchenben

DEÁK ST. KITCHEN, NAPONTA 12:00 ÉS 23:00 ÓRA KÖZÖTT

Látogass el a Deák St. Kitchen-be, ahol megkóstolhatod a legfinomabb és legfrissebb szezonális alapanyagokból készült, és tökéletes ízélményt kínáló új, tavaszi-nyári menük különlegességeit. Az egyedi kulináris élmény részeként díjnyertes borok és izgalmas koktélok idézik a közelgő napsütötte hónapok hangulatát.

Anyák Napi Brunch a Kupola Lounge-ban

KUPOLA LOUNGE, MÁJUS 6, VASÁRNAP – 12:30 ÉS 16:00 ÓRA KÖZÖTT

Május 6-án, vasárnap az Édesanyákat ünnepeljük. Mondj köszönetet egy felejthetetlen élménnyel, Anyák Napi Brunch-unk mennyei ízeivel, melyet Séfjeink kiemelt gondoskodással állítottak össze erre a különleges alkalomra.

Gin & Tonic hetek

DEÁK ST. KITCHEN, MÁJUS 1-TŐL 15-IG, NAPONTA 12:00 ÉS 23:00 ÓRA KÖZÖTT

Hagyd magad mögött a megszokott ízeket és frissülj fel a Ritz bártendereinek egyedi gintonic kombinációival! Az öt varázslatosan pezsdítő koktélvariációt olyan összetevők teszik páratlanul ízletessé, mint a málna, bazsalikom, zöld tea vagy az olívaolaj.

‘ROYAL PALACE RITUAL’ KEZELÉS

A kifejezetten a The Ritz-Carlton, Budapest részére kialakított ‘Royal Palace Ritual’ kezelés egy 130 perces relaxáló és egyben minden érzékünkre frissítőleg ható élmény. A gőzkabinban töltött relaxációt követő sós-olajos testradír gyengéden készíti fel a bőrt a csodálatos lávaköves masszázsra, mely erőteljes gyógyító és nyugtató hatása révén szabadít meg a felgyülemlett feszültségtől és stressztől.


Még több érdekel? Látogass el a Ritz-Carlton weboldalára vagy lépj be személyesen a FAshion Streeten!