×

Egy korszak véget ér: kedvenc kollekcióival búcsúzik a Fashion Street a Süeltől

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 05. 5.

Egy hétéves szerelem története véget ér: a kötöttruhák magyar egyeduralkodója elköltözik a Fashion Streetről.

Az álmoskönyvek szerint a hetedik év a párkapcsolatokban igazi mérföldkő, amikor sok minden eldől. Hogy ez mennyiben vonatkozik erre a hétéves kapcsolatra, annak csak égi mindenhatók a megmondhatói; mindenesetre az biztos, hogy kedvenc hazai brandünk elköltözik tőlünk, ezért búcsúzó tisztelgésképp az eddigi kedvenc anyagaink közül válogattunk össze egy búcsú-soundfashionstracket.

A kötött ruháiról híres Süel márka 1992 óta színesíti a modern nő ruhatárát korántsem megszokott, nőies ám merész és egyben bohém ruháival. A családi vállalkozásból kötött paradicsommá fejlődő céget Csillag Zsuzsanna alapította, aki a hét esztendő minden egyes napján ugyanazzal a lendülettel demonstrálta a szenvedélyét minden iránt, ami kötött.
Nem árulunk el nagy titkot: közel áll a szívünkhoz a Süel, ezért nem véletlenül számoltunk be minden fontos lépésükről, mióta ez a felület létezik. Megmutattuk, milyen kötött esküvői ruhával rukkoltak elő; Csillag Zsuzsi kreációja azóta is tetszik nekünk:

A Süelt a Sziget is megihlette, ami nem csoda, hiszen tele vannak olyan darabokkal, melyeket bármelyik fesztiválon be lehet vetni:

Ha épp nem volt semmiféle komolyabb alkalom, akkor is jó volt nézni, mit csinál a Süel; hogyan emeli kötöttségek nélkül (vagy éppen azokkal) a hétköznapokat ünneppé:

Akkor is erősek voltak, amikor elengedték a kötött-tematikát, favoritunk a királyi eleganciát sugárzó kollekciójuk volt, amit viselve bárki úgy érezhette magát, mint Khaleesi, ráadásul nem az a Khaleesi, aki rabszolgaként sínylődött a dothrakik között, hanem az, amelyiknek három sárkánya volt, és a hátukon repkedett:

Jakabos Zsuzsi úszónőt imádjuk, a Süelt úgyszintén, így aztán el lehet képzelni, mennyire díjaztuk, amikor a gazellatestű olimpikonunk öltötte magára Csillag Zsuzsi ruhakölteményeit!

Legutóbb pedig márciusban hallattak magukról; akkor tövig nyomott, színes gázpedállal köszöntötték a tavaszt. A kollekció darabjai frissek, fiatalosan vibrálóak; egy igazi színkavalkád a mostmár szerencsére nem közelgő, hanem nagyon is tomboló jó időhöz!

A Süel május közepéig még ott lesz, ahol a Fashion Streeten megszoktuk, érdemes benézni hozzájuk, többek között a nagy leárazásokért is!