×

Force is Female – Ezek a legmenőbb női lépők a hidegebb napokra

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 10. 10.

Ha nem a legunalmasabb gumicsizmában tolnád végig az őszt, nem kell megijedni: van más is, sőt, még kényelmesebb és vagányabb is, mint az előbbi!

A Nike már több mint 40 éve ünnepli a nők végtelen sokszínűségét és erejét, ezért az idei szezonra a Force is Female szlogen színei alatt érkezik októberben az 1982-ben debütált, ikonikus Nike Air Force 1 kifejezetten a női közönség számára újragondolt változata: a Nike Air Force 1 Sage Low és a Nike Air Force 1 Sage High.

A Force is Female sorozat kifejezetten nők számára kialakított modelljei között minden nő megtalálja azt a párt, amiben igazán magabiztos, vagány és szexi lehet – mindezt kényelmesen. A Nike világszinten több mint 1000, a szakma élvonalába tartozó tervezővel dolgozik együtt, akikből idén 14 kiemelkedő női dizájnerre bízták az Air Force 1 klasszikus sziluettjének kreatív újragondolását. Az alkotók a tervezésben teljesen szabad kezet kaptak, az egyetlen szabály az volt, hogy megőrizzék az eredeti sneaker stílusjegyeit.

A 2018-as, kizárólag nők által tervezett Force-kollekció tele van merész sziluettekkel. Minden modell memóriahabos talpbetéttel készült a lehető legkényelmesebb viselet érdekében. A következő időszak legnagyobb trendjének a két Sage modell ígérkezik.

A Nike Air Force 1 Sage Low megjelenésében közel áll az eredeti modellhez, ám 35%-kal magasabb talpat és letisztultabb felsőrészt kapott, amelyek modern, kifinomult hatást kölcsönöznek a cipőnek.

A Nike Air Force 1 Sage High egyszerre minimalista és merész. A magasított, szuperprémium szűk latex szár oldalán cipzár fut, acipő bokarészénél pedigkét pánt található: az egyik a rögzítést szolgálja, a másik pedig bokapántként, vagy akár trendi karkötőként vagy chokerként is viselhető – mindez játékosságot ad az egyébként vakmerő dizájnnak. A Nike Air Force 1 Sage High október 25-től elérhető; alig várjuk, hogy a Fashion Street-i Nike üzletben üdvözölhessük!