×

Nők, divat és művészet ér össze egy csodálatos partin, amit nem akarsz kihagyni

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 10. 29.

Women/Art/Fashion: közeleg a kiállítás, amin három izgalmas hívószó és három ugyanannyira izgalmas művésznő alkotásai találkoznak a Fashion Streeten. És még tartogatunk pár meglepetést!

Az Ar2day Gallery és a Fashion Street Gallery közös szervezésében, a Budapest Central European Fashion Week égisze alatt megrendezésre kerülő kiállításon három kortárs magyar művésznő alkotásai reflektálnak a Women/Art/Fashion hívószavakra november hetedikén, este hat órától a Fashion Street-i Deák Palotában. Íme a művészek!

Kusovszky Bea: A pop-artból és op-artból, valamint comic artból kiinduló festőnő vibrálóan színes és izgalmas műveiben több stílus is találkozik, a végeredményre pedig valószínűleg Mr. Lichtenstein is elismerően bólintana!

Naomi Devil: Azaz Ördög Noémi festőnő. A fotórealizmus és a divathoz való kötődés örök komponensek Naomi munkáiban; zsúfolt, ezerarcú és szürreális víziók ezek, melyek a klasszikus technikákat ötvözik az Y-generáció digitális kifejezéspalettájával.

Nagy Boglárka: Fiatal kora ellenére már olyan aukciókon is leütik a festőnő alkotásait, mint a london Sotheby’s. A szabadság, az életigenlés vagy épp elmélyült lélekutazások sokszor a nőiség és a divat parafrázisaiban értelmeződnek Boglárka expresszív és életteli munkáiban.

A pezsgős fogadással egybekötött megnyitón a művészek munkái mellett a Style Avenue ekluzív ékszerkollekciója is Budapestre érkezik; az európai divatékszer-ház luxusékszereiben a stílus, a divat és a megengedhető árak találkoznak a hihetetlen precizitással és az ékszerész ikonikus stílusával.

A kiállítást háziasszonya pedig ki más is lehetne, mint a Fashion Street gyönyörű és tehetséges nagykövete, Osvárt Andrea színművésznő.

Az este emellett még egy meglepetést tartogat: a megnyitón debütál a Fashion Street Magazin legújabb, őszi-téli lapszáma is! A magazin tematikája ezúttal a Kortalanság; a téma örök, de mi körbejártuk napjainknak megfelelő szempontok szerint is, hogy mit jelent ma a kortalanság fogalma.

A Fashion Street Gallery-ről: A Fashion Street Gallery 2019 év eleje óta folyamatosan kortárs művészeti kiállítások otthona. Legyen az festészet, fotóművészet, grafika vagy épp szobrászat, a prominens Deák Palota aulájában kialakított kiállítótérben a hazai művészeti élet elismert és még feltörekvő titánjainak biztosítunk kiállítási lehetőséget.

Meghoztuk a kedvedet? Akkor regisztrálj az info&ar2daygallery.com-on és ünnepelj velünk ezen az izgalmas és nagyszabású eseményen, ahol a divat, a művészet és a nőiség találkozik egy csodálatos estén!

Címkék