×

Édes bűnökre csábító, varázslatos üzletet nyitott a belváros szívében a Lindt

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 11. 4.

Gyönyörű és ínycsiklandó is egyben a Fashion Street-i Lindt csokoládébutik, ahol megölelheted a svájci csokoládékészítők óriásmackóját is!

November másodikán, szombaton nyitott meg az ötödik kerületi Fashion Streeten a Lindt Maîtres Chocolatier, azaz a svájci csokoládékészítők legújabb, varázslatosan szép zászlóshajó-üzlete.

A tágas butikban ezer és ezer csokoládés finomság vár, hogy megkóstold őket: a táblás Excellence csokoládék édestől a karcosabb kakaóválogatásokig csábítanak, a trendi szeletektől a klasszikus dobozokig is megtalálhatod a kedvenc ízeidet és természetesen ott várnak az ikonikus és ellenállhatatlanul lágy Lindor csokoládégolyók is, amelyektől bármelyik földi halandó azonnal Gombóc Artúrrá változik.

A Lindt & Sprüngli kezdetei 1845-re nyúlnak vissza, amikor apa és fia először készített szilárd csokoládét a Sprüngli & Son cukrászatban, ami azóta is a cég üzleti partnere. Lindt készítette el az első igazán lágyan olvadó táblás csokoládét, majd később eladta az üzletét Sprüngli-nek. Ezzel együtt az a szenvedély és vállalkozószellem, ami mind a Sprüngli családot és Rodolphe Lindt-et hajtotta a tökéletes csokoládé megalkotására, a mai napig változatlan. A Lindt & Sprüngli több mint 170 éves fennállása alatt egyike lett azon prémium csokoládét előállító vállalatoknak, melyek a legkreatívabbak és a legtöbb újítást végzik a piacon.

Az utcában pedig a Lindt és a Fashion Street különleges ünnepi keretében is készíthettek fotót magatokról, valamint a Fashion Streeten kiállított óriásmackó is csak arra vár, hogy megöleld!

A Fashion Street-i Lindt-et már kívül-belül átjárja a meghitt és várakozással teli karácsonyi hangulat is.

Szívecskés csokimackók, csokimikulások, adventi naptárak, karácsonyi csokikülönlegességek és díszdobozos exkluzív csokoládék hozzák el az üzletbe a közelgő ünnepek szellemét, úgyhogy szerintünk a Fashion Street-i Lindt-nél nincs is tökéletesebb hely, hogy a szeretteidnek akár már most beszerezd a legfinomabb és legesztétikusabb, édes ajándékokat!