×

1 nap, 20 divatmárka, 30 kiállító: Írd be a naptáradba november 16-át!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 11. 14.

Imádod a divatot és a minőségi, magyar termékeket? Akkor mondjuk, mi lesz a szombati programod Budapesten!

November 16-án második alkalommal kerül megrendezésre a HoF: The Fashion Show & Pop-up, a Home of Fashion aktuális kollekcióit felvonultató divateseménye, ahol azonnal be is szerezheted a bemutatón kiszemelt designer darabokat.

Tudtad?

A Home of Fashion 55 márkájával a legtöbb magyar dizájnert összefogó multibrand üzlet jelenleg Magyarországon. A HoF nem csupán egy üzlet, hanem az a hely, ahol minden csak rólad szól; ahol ismernek téged és figyelnek rád; ahol az igényeidnek és a lehetőségeidnek megfelelően tetőtől-talpig felöltöztetnek kizárólag minőségi, magyar termékekbe, legyen szó a hétköznapokról vagy akár életed nagy napjáról.

Ezen a napon több mint 20 magyar márka divatbemutatóját élvezheted majd, miközben a felvonultatott költeményeket akár a helyszínen be is szerezheted, hiszen a pop-up store-ban több, mint 30 dizájner vár majd különleges, csakis ezen a napon érvényes kedvezményekkel.

Az eseménynek ezúttal egy futurisztikus, belvárosi helyszín a nemrégiben megnyitott Heaven Club ad otthont; a jobbnál-jobb kollekciók közti szemezgetés közben pedig megajándékozunk a Fashion Street legújabb, őszi-téli lapszámával is!

Találkozzunk ott és ünnepeljük együtt a magyar tervezők sikereit!