×

Vintage hangulatban: a nyár legbűbájosabb bikinitrendje nem csak díváknak

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 26.

Fodrok, minták, gombok és flitterek, a részletgazdag daraboktól a minimál stílusig jöhet minden, a lényeg, hogy a derék magasra érjen! Bemutatjuk az idei nyár legglamúrosabb fürdőruháit.

Most, hogy úgy tűnik, a nyár végre tényleg beköszöntött, sokkal nagyobb örömmel vetjük bele magunkat a bikinivadászatba. Gyönyörködve az idei trendekben és elnézve a boltok kínálatát abban megegyezhetünk, lesz miben tündökölni a vízparton, ám az idei nyár legütősebb választása kétségkívül a magas derekú bikinialsó lesz.

https://www.instagram.com/p/CByP_M1KrPZ/

Egyszínű, csíkos, virág- és állatmintás, az alsó, amely egészen magasra ér szinte vagy teljesen eltakarva a köldököt egy olyan választás, amivel könnyedén ki lehet tűnni a tömegből. Az elmúlt években is egyre népszerűbb fazon idén végérvényesen a vízparti outfit kötelező darabjává vált, ennek pedig több oka is van. Egyrészt hűen idézi az ötvenes és hatvanas évek igazi díváinak nosztalgikus tündöklését, másrészt pedig a kevesebb több elvén egy kis sejtelmességet, titokzatosságot csempész az amúgy egyre nagyobb meztelenséget követelő forró nyári napokba.

https://www.instagram.com/p/B9YohQIKjOR/

Annak ellenére – vagy pont azért –, mert többet takar a megszokottnál, ez a fazon tényleg mindenkinek jól áll, hiszen a nádszálvékony nők sziluettjét optikailag kerekíti, a teltebb hölgyek olyan kritikus pontjait pedig, mint a has és a csípő, ahol a legnehezebb lefaragni a plusz kilókból, nemcsak eltakarja, de a fürdőruhák erősebb, fényesebb anyaga egyfajta alakformáló hatást is eredményez.

https://www.instagram.com/p/CBksOtuqf8k/

Ti már beszereztétek a saját glamúros darabotokat? Ha nem, lapozzátok végig a galériánkat – csak győzzetek választani!

Ez is érdekelhet:

Fecskétől a boxerig – Minden, amit az idei fürdőnadrág-trendekről tudni kell – FashionStreetOnline.hu

Mindegy, hogy tengerparti fürdőzésre készültök, vagy meg kell elégednetek pár csobbanással a közeli strandon, az biztos, hogy idén is kelleni fog egy fürdőnadrág, ami nem a tavalyi, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Méghozzá olyan fürdőnadrág, amelyik tökéletesen passzol az alkatotokhoz és közben persze kényelmes is, hiszen ez még mindig az elsődleges szempontok közé tartozik, amikor férfiak választanak ruhadarabot.