×

Kendall Jenner otthon pózolt a Burberry Monogram kampányához

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 4.

Egy évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy a sztármodellek majd saját otthonaikban állnak modellt egy-egy világmárka aktuális kampányához, de most már ez sem lehetetlen.

Jó két évvel ezelőtt újult meg a Burberry monogramja, akkoriban igazolt a céghez ugyanis Riccardo Tisci a Givenchy-háztól. Az új kreatívigazgató mindenképpen szerette volna érzékeltetni a divatvilággal, hogy a klasszikus értékeket képviselő márka háza táján is teljes erővel folyik a megújulás. Ehhez pedig  a lehető leglátványosabb módot választotta, hozzányúlt a már jól ismert logóhoz és monogramhoz.

Az új monogram egymásba fonódó B és T betűkből áll (az alapító, Thomas Burberry után), narancs, fehér és arany színekben. A logó pedig éles körvonalú, sans-serif betűtípusú lett, és némi modernizáláson is átesett.

Idén nyáron pedig Kendall Jenner lett az a szerencsés, aki képviselheti a Burberry Monogram nyári kollekcióját. És ehhez még a lábát sem kellett kitennie otthonról, a képeket saját házában és medencéjében, természetes fényben fotózva készítették róla.

Na jó, a kampány kreatív imázsfilmjének elkészítéséhez azért muszáj volt elmennie a legközelebbi gördeszkapályáig, ám ott sem kellett sokáig időznie. A klipért felelős Nick Knight meglepő módon a filmekben is alkalmazott CGI-technikával készítette el az utómunkát, így  generálva meglehetősen meglepő végeredményt.

Annyit még elárulunk, hogy a kampány eléggé megosztóra sikeredett, több negatív kritikát is kaptak a készítők, nem minden vásárlónak, divatrajongónak tetszett ez a fajta megújulás. Minket mindenesetre levett a lábáról!