×

Öt sportcipő, amivel garantáltan jól indul az ősz

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 29.

Ha újévkor megfogadtad ezt az idén-többet-edzek-de-tényleg dolgot, de azóta halogatod, mert mennyire hideg van, aztán mennyire meleg van, akkor az ősz első szellői a kifogásaidat is elfújják; irány az edzés! Az ilyenfajta elhatározásokat pedig az alapoknál kell kezdeni – és mi is lehetne jobb kiindulási pont a sportosabb élethez, mint egy edzőcipő? Íme öt sportos lépő, melyekkel nem tévedhetsz.

Converse Star Player tornacipő

Ár: 21 990 forint

Hol: Office Shoes, Fashion Street

A Marquis M. Converse által 1908-ban alapított, saját nevét viselő brand egy vérbeli amerikai sportcipő márka, amely száz éves autentikus sporttörténelmet és sportcipő innovációt képvisel. Egy Converse cipővel nem csupán sportcipőt vásárolunk, hanem egy ikonikus darabba ruházunk be, mellyel egy mondhatni kult-klasszikust hordunk a lábunkon. Ez a szürke, velejéig városias és vagány Converse tornacipők egyszerre alkalmas a napközbeni, betonon lótás-futásra és beállni dobálgatni egy kosárpalánk alá. Sportkezdőknek tökéletes alapdarab!

Nike Air Max Sequent 2

Ár: 33 900 forint

Hol: Nike Márkaboltok

Valódi platina, hidegszürke, farkasszürke és fekete színekben elérhető a Nike pazar dinamikával kialakított futócipője, melybe érdemes invesztálni, ha komolyan gondolod a sportolást! (Plusz mennyire jó már kimondani, hogy farkasszürke!) A kifejezetten futáshoz tervezett, a Nike-tól elvárt magas minőséggel megalkotott futócipő mindent hoz, ami egy-egy jó hajnali futáshoz kell a városban: az Air Max Sequent 2 férfi futócipő hálós felsőrésze és a sarkában elhelyezett, Max Air egység könnyű szellőzést és puha, kényelmes párnázást biztosít, emellett a lábfej elülső részének rugalmas barázdái pedig természetes mozgást tesznek lehetővé. Profi cipő, igazi futóknak!

Lacoste Marice Lace Boat Shoes

Hol: Lacoste, Fashion Street

Kortárs zsoltár a tengerész lépőkhöz ez a lazaságával és sportosságával mégis magaséletet sugalló Lacoste cipő. A megszokott, kék-fehér tengerészes színpáron csavar egyet a Marice Lace ezzel a gyepzöld darabbal, mely vitorlázáshoz és egyéb vízi aktivitásokhoz egyszerre praktikus, szellős, könnyű és stílusos darab tavasztól egészen ősz végéig!

Nike Free Train Versatility

Ár: 21 600 forint 

Hol: Nike Márkaboltok

Kifejezetten beltéri edzésekhez alkotta meg a Nike ezt a hat színben elérhető, áramvonalas és formatervezett lépőt. Az edzőcipő gondoskodik az intenzív és változatos erőnléti edzésekhez szükséges rugalmas tartásról. A lánchurkolt kötés és a Flywire-szálak erőteljes rögzítésről gondoskodnak, míg a forradalmi Nike Free külső talp a lábfejjel együtt tágul és húzódik össze minden egyes lépésnél. A cipőt leginkább kardio- és saját testsúlyos edzésekhez ajánljuk!

K-swiss Tornacipő – Belmont So T Camo

Ár: 13 790 forint

Hol: Office Shoes, Fashion Street

Végül egy átfogó ajánlat az igazi, ötcsíkos retró szellemében! Ha fogalmad sincs, mit akarsz pontosan sportolni, de valami kültérit, akkor ez a bármikor viselhető, kék sneaker a jó barátod lesz idén ősszel! Egy kis kocogás, streetball vagy foci a haverokkal, esetleg egy nagyon sportosnak kinéző sörözés a haverokkal – ez a sportcipő mindegyik kritériumnak maradéktalanul megfelel.