×

Az ajtódig viszi a kedvenc csokidat a Lindt, most ráadásul ingyen!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 10. 17.

Mi másra vágyhatnánk egy ilyen borongós hét után, mint egy kis extra endorfinra, mégpedig csokoládé formájában? A Lindt gondoskodik a boldogsághormon-pótlásról, a nemrég indult házhozszállítási szolgáltatás bevezető akciójában pedig ingyen hozza haza a finomságokat.

Egy igazán jó hírrel szolgálhatunk a hét végére, amely bizonyára megédesíti ezeket a szürke, hideg napokat: a legendás svájci csokoládémárka itthon is elindította házhozszállítási szolgáltatását, így az ínycsiklandó bonbonok, táblás csokoládék és egyéb nyalánkságok már egy kattintással elérhetőek a jó meleg otthonunkból.

A Lindt egyébként már májusban megnyitotta a hazai webshopját is, és bár akkor még csak személyes átvételre volt lehetőség a gyors és tolongásmentes vásárlás érdekében, a terv már akkor az volt, hogy elindítsák a házhozszállítási szolgáltatást is.

Nos, végre erre sem kell tovább várni, a szeptemberben elindult kiszállítást a Fashion Street-en található flagship store-ból bonyolítják, az akció keretein belül pedig még a szállítási költség terhét is leveszik a vásárlók válláról. A különleges bevezető akció visszavonásig érvényes, így érdemes most kihasználni az alkalmat és körülnézni a webshopban.

Az állandó kedvezmények mellett – hiszen kéthetente újabb és újabb akciókkal készülnek a csokirajongóknak – csodaszép és csodafinom ajándékcsomagokat is vásárolhattok, amik akár egyenesen a szeretteitek ajtaja előtt landolnak. Mi lehet ennél édesebb meglepetés?

Ha tehát már most elkezdenétek beszerezni a karácsonyi ajándékokat – amit, mint tudjuk, sosem lehet elég korán elkezdeni –, akkor irány a Lindt webshopja. Amennyiben pedig a hagyományos vásárlási élmény hívei vagytok, amit szívesen egybekötnétek egy kellemes belvárosi sétával, akkor várunk szeretettel a Fashion Streeten!

Ez is érdekelhet:

Mindenki fellélegezhet: idén sem maradunk Dolce&Gabbana panettone nélkül! – FashionStreetOnline.hu

Folytatja ínycsiklandó együttműködését a világhírű olasz divatmárka és a Fiasconaro tradicionális szicíliai pékműhely, hogy az igazi sznoboknak is legyen mit nassolniuk az ünnepi asztalnál. Szicília nemcsak az olyan földi halandók számára az inspiráció kincsesládája, mint a turisták, de a világ egyik leghíresebb divattervező párosa, Domenico Dolce és Stefano Gabbana is rajonganak a dél-olasz vidékért.