×

A hely, ahol tényleg belefulladhatsz a forralt borba

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 12. 1.

Rendhagyó élményt kínál az angol SpaSeekers az ünnepi méregtelenítés jegyében, ahol nem kevesebb, mint ezer liternyi forralt borral feltöltött pezsgőfürdő várja a vendégeket.

Úgy tűnik, világszerte kitűzött cél, hogy innovatív ötletekkel őrizzék meg a pandémia-sújtotta karácsonyunkat: ezúttal a brit (nem, nem tudósok) SpaSeekers munkatársai építettek egy komplett wellnesz-kampányt a forralt bor köré. A Mulled Wine Spa Day szolgáltatás során nemcsak belülről, hanem kívülről is kényeztethetjük magunkat a minőségi borfürdő, valamint az abban úszkáló fűszerek és citrusfélék áldásos hatásainak köszönhetően.

A szakszerűen hevített, 37 fokos ünnepi gyógyfürdő nedűjét úgy keverték, hogy csökkentve a savasságot a megfelelő PH-értéket biztosítsa a gyulladások csökkentése végett, amely mellett a narancs, a fahéj és a csillagánizs magas antioxidáns-tartalma biztosítja a méregtelenítést. A brűgölés közben természetesen szürcsölhetjük is kedvenc téli italunkat, de a szolgáltatás részeként kérhetjük a barnacukor alapú, szintén fahéjas és narancsos testradírozást egy kényeztető masszázs kíséretében.

Abba inkább nem gondolunk bele, milyen állapotban fognak kikászálódni a dézsából a kedves vendégek. Cheers!

Forralt bort még még még:

Karácsony elvitelre – forralt bor és fényár a Fashion Streeten – FashionStreetOnline.hu

Bár az idei szezont karácsonyi vásárhangulat nélkül kell lebonyolítanunk, az ÉS Bisztró azért gondoskodik arról, hogy take away finomságokkal melegedjünk vagy frissüljünk fel a Fashion Street csodaszép fényei alatt. Mert ugye karácsonyi vásár nincs, karácsony viszont azért lesz. És bárki bármit is mondjon, a ráhangolódás ugyanolyan fontos része az ünnepnek a várakozással, a házdekorálással, az ajándékvadászattal és a bevásárlással együtt.