×

Házhoz viszi a karácsonyt az ÉS Bisztró

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 12. 21.

Az idei karácsony és szilveszter más lesz, mint amit megszoktunk. Az ünnepnapokat legtöbben otthon, családi és baráti körben fogjuk eltölteni. Mivel segíthet leginkább ilyenkor egy étterem? Ha átveszi a főzés terhét és olyan menüket ajánl elvitelre vagy házhozszállítással, amelyek minősége méltó az ünnephez.

Amikor kiderült, hogy idén már nem nyithatnak ki az éttermek, az ÉS Bisztró séfjei változatos menüsorokat és gourmet ajándékdobozokat állítottak össze elvitelre, hogy a kedvenc ízeiteket tehessék az ünnepi asztalra. A séfek ízlésére bízott gourmet összeállításba füstölt lazac, garnéla, kaviár és libamáj kerül, de ha inkább ti magatok szeretnétek összeállítani a doboz tartalmát, akkor a fenti ínyencségeken kívül a szarvas-fácán terrinétől kezdve a kacsacomb rilleten át a töltött káposztáig sokféle opció közül választhattok.

Az ünnepi menükből két- és háromfogásos variációkat álmodtak meg az ÉS Bisztró konyháján: a vegetáriánus menütől a hagyományos magyar fogásokon át az indiai konyhakülönlegességekig többféle lehetőség közül választhattok. Ezen kívül rendelhettek ropogósra sütött egész pulykát vagy libát, amit hagyományos köretekkel, desszertel és egy üveg borral szállítanak ki. Ha pedig a karácsonyt még megoldjátok családilag, de szilveszterkor már igazán nem szeretnétek a főzéssel bajlódni, megrendelhetitek az újévi asztal szerencsehozó ételét, a lassú tűzön sült malacot is, amit szintén desszerttel együtt szállítanak ki a megadott címre.


Az ünnepi menüre és Gourmet Boxokra a rendeléseket rendeléseket 24 órás, míg a liba-, pulyka- és malacsülteket 72 órás (liba-, pulyka-, malacsült) előrendeléssel veszik fel, úgyhogy még van időtök last minute megoldásokra! Részletes infókért kattintsatok!