×

Ezt a három cipőt felejtsd el 2021-ben, ha stílusos akarsz lenni!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 01. 27.

Új év, új trendek – ez utóbbi szempontjából azonban nemcsak az a kérdés, mit hordjunk, hanem sokszor inkább az, hogy mit ne! Most megmutatjuk, melyik három cipőtrendet engedd el és melyik három típust szerezd be, ha igazán sikkes és stílusos szeretnél lenni 2021-ben!

Felejtsd el: éktalpú cipők

Helyette: tömbsarok

View this post on Instagram

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Míg az éktalpú cipők ideje lejárt, a tömbsaroké újra beköszöntött. Bár kényelem szempontjából szinte semmi nem tudja felvenni a versenyt az egybetalppal, az mindenképp a tömbsarok mellett szól, hogy megkönnyíti az álldogálást és a sétát a hosszabb napokon. Mind csizma, mind félcipő verzióban és még az elegáns szettek kiegészítőjeként is sikkes lesz idén.

Felejtsd el: super chunky snekaer

Helyette: magasszárú sneaker

View this post on Instagram

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem elég sok idő kellett, hogy megszokjam és beengedjem a ruhatáramba a bumszli surranókat, amik 2018-ban kezdtek beszivárogni az influenszerek szettjeibe. Kétségtelenül a sort nyitó Balenciaga és a Fila modelljei voltak a legsikeresebbek, de 2020 végére már nem maradt üzlet, melynek polcait ne árasztották volna el a hasonló felépítésű sportcipők. Szóval mire megszoktuk, már búcsúzhatunk is tőle, mert idén átadja a helyét a magasszárú sportcipőknek. Hogy jó csere volt-e, azt mindneki döntse el maga, de lássuk be, egyik sem túl nőies darab.

Felejtsd el: „zoknicsizma”

Helyette: katonai bakancs

View this post on Instagram

A post shared by Marie von Behrens (@mvb)

Nem sok embert ismerek, akinek kifejezetten jól állna, hogy a bakancs a bokájára cuppan, mert még a leghosszabb, legvékonyabb lábakat is képes előnytelenül hangsúlyozni. A maszkulinabb bakancsok viszont stabil keretet adnak az alaknak, miközben strapabírás és kényelem szempontjából is utolérhetetlenek. Ami fontos: a G. I. Jane-hatást nem árt lágyabb, könnyedebb darabokkal ellensúlyozni!

Nektek melyik a kedvencetek?