×

Csokoládéboltot nyit a Louis Vuitton

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 1.

Jó hír a luxusgasztronómiáért rajongó japán közönségnek, hogy az első LV-monogrammal fémjelzett kávézó tavalyi megnyitása után máris egy új egységgel bővül a repertoár.

Még egy év sem telt el az oszakai LE CAFE V megnyitása óta, a luxusóriás újabb meglepetéseket okozva máris bejelentette, hogy egy újabb kávézó, sőt, egy ínyenc csokibolt is nyílik a tokiói The Ginza Namiki épülettoronyban. A brand a vendéglátószektor meghódítására vonatkozó törekvéseinek legfontosabb célkitűzése, hogy még szorosabbra fűzze kapcsolatát a luxusra amúgy is fogékony japán vásárlóközönséggel.

A csokibolt – aminek már a puszta gondolatától is összefut a nyál a szánkban – az ikonikus Ginza Namiki épületben nyitja meg kapuit a helyi Gombóc Artúrok előtt. (Bár én még nem láttam kövér japánt.) A boltban természetesen a legmagasabb minőségű kakaóból készült csokoládék és bonbonok közül válogathatnak a vásárlók, a kiszerelések pedig nyilván csodaszépek lesznek, felcímkézve a jól ismert logóval.

A japán Louis Vuitton csokoládéüzlet hivatalosan március 17-én nyitja meg kapuit. Most írhatnám, hogy alig várjuk, de mivel sem utazni, sem kávézókban ücsörögni nem lehet, mindössze további kitartást kívánunk mindenkinek!