×

Kupidó ihlette ajánlatok az ÉS Bisztróban

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 9.

Étterembe járás még nincs, romantika viszont van, hiszen a pandémia nem mehet a szerelem rovására. Sőt! Éppen ezért a Kempinski Hotel olyan alternatívákat kínál Valentin-napra, amelyek mind az örökmozgók, mind a bekuckózni vágyók igényeit kielégítik.

Ha például elegetek van az otthonülésből, és végre kisüt a nap, vagy legalábbis nem fog esni az eső, nekivághattok egy belvárosi felfedezősétának, és közben útba ejthetitek az ÉS Terasz forralt boros standját a Fashion Streeten, ahol vörös és rozé borból készült italokat és többféle hamburgert vagy hot-dogot is vásárolhattok elvitelre.

Ha pedig maradtok a klasszikus romantikánál, és az asztalfoglalás helyett éltek az ÉS Bisztró és az ÉS Deli elviteles ajánlataival, otthon merülhettek el a Kupidó-ihlette fogások ízélményében. Az ÉS Bisztró három elegáns gourmet boxot állított össze, tele igazi ínyencségekkel: füstölt lazaccal, garnélával és libamájjal, az ÉS Deli pedig romantikus színekbe és ízekbe öltözteti gyümölcsös-csokoládés desszertjeit.

A macaron, az ajak formájú csokoládés praliné, a málnás-fehér csokoládés sütemény és csokinyalóka még a legkeményebb szíveket is meglágyítja.