×

Ezek lesznek a 2021-es év legnagyobb divattrendjei!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 18.

Ha egyetlen szóban foglalnánk össze, hogy mi lesz a legnagyobb divattrend az idei évben, akkor az a praktikum lenne. Ha kettőben, akkor a praktikum és a fenntarthatóság. Ha háromban, akkor a kényelem is beállna a sorba. Trendelőrejelzés egy reményekkel teli évre!

A hatalmas téli leárazások végeztével (amikor általában már mindenki jövő télre tankol be) érdemes picit körülnézni otthon, mi hiányzik a gardróbunkból. Mert ha valamit sürgősen be kell szereznünk – márpedig ilyenkor mindig valamit sürgősen be kell szereznünk –, akkor nem árt, ha előre felkészülünk, mely darabokat részesítsük előnyben, ha igazán progresszívek szeretnénk lenni. Márpedig azok szeretnénk!

#1 dizájnerkulacs

Mint már írtunk róla (pont ma), nincsen tavasz luxuskulacs nélkül. Edzéshez, sétához, instára,  még randira is vidd magaddal a méregdrága kulacsodat. Úgysem lehet beülni sehova, a boltban vásárolt műanyag vizesflakonnal meg ne büntesd a környezetet.

#2 bralette

Bár ez a trend sem újkeletű, de ha eddig bátortalanul viselted, vagy túlzott magamutogatásnak érezted, megnyugtatunk: túlzott magamutogatás, de bátran viseld!

#3 baseball sapka

A divathetek kifutóin is többször végigvonult,  és idén egyetlen ruhatárból sem hiányozhat, legyen szó lezser, vagy klasszikus szerelésekről!

#4 sportos

A sportos az új luxus! Idén olyan luxusmárkák is piacra dobták sportkollekcióikat, mint a Chanel, a Celine vagy a Tom Ford. Az már más kérdés, hogy mennyire szeretnénk sportolás közben szétszaggatni egy selyemből vagy kasmírból készült ruhadarabot (mert ugye az bőrkímélő), de utcára, villogni tökéletes! A tűsarkú opcionális.

#5 puffos ujj

A puffos ujjú felsők viselete nagyszerű módja annak, hogy egy kis nőiességet csempéssz a szettedbe anélkül, hogy virágokat, masnikat vagy lepkéket hímeznél rá. Hoztam is ajándékot, meg nem is.

#6 tollak

Fesztivál nem volt, de toll az azért lesz. Nem kis mennyiségben. Kérdezd csak Salvatore Ferragamot vagy Fendit!

#7 mellény

Eggyel jobb, mint az ujjatlan garbó. Öltözködéstörténeti úri funkcióját elveszítve plusz egy réteg, amivel színesebbé, vidámabbá, vagy akár komorabbá tehetjük a szettünket. Jó jó, végülis melegít is.

View this post on Instagram

A post shared by tuh-mee-yuh (@tamiablue)

#8 fekete-fehér

Biztos, ami biztos. Viszont kísérletezzünk bátran egy-egy eltérő, színes és/vagy hangsúlyoskiegészítővel, övvel, sállal napszeműveggel, ezt nagyon nehéz elrontani.

Kinek melyik a kedvence?

(cover: bustle.com)