×

A legmenőbb sztárcsemeték, akik szüleik nyomdokaiba léptek

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 19.

Néztük őket filmekben és a plakátokon, vágytuk csodálatos életüket és együtt ünnepeltünk velük első gyermekük megszületésekor. Igen, ők voltak a kilencvenes évek sztárjai, akik azóta sok esetben nyugdíjas üzemmódba vonultak, de mivel a hírnév sok esetben kötelez, így most gyermekük vette át a stafétát. Nézzük, kik azok a sztárcsemeték, akik nem tudták és nem akarták elkerülni a reflektorfényt!

Deva Cassel

A gyönyörű Monica Belucci és a világ egyik legsármosabb férfija, Vincent Cassel lánya még csak 16 múlt, de már két Dolce & Gabbana parfümkampányt, és több címlapot tudhat a háta mögött, miközben a legtöbb sztárságba beleszületett csemetével ellentétben iskolai tanulmányait sem szakította félbe, és még csak nem is magántanuló. Így kell ezt csinálni!

View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Romeo Beckham

Victoria és David Beckham második közös gyermeke is betöltötte már a 18-at. Legutóbb arról írtunk, hogy ennek örömére már az olasz Vogue címlapjára is felkerült. Mert olyan jó modell. Vagy mert Victoria és David Beckham fia. Mindenesetre az alma nem esett messze a fájától, csak hogy közhelyeket is csattogtassunk.

View this post on Instagram

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Kaia Gerber

Napjaink egyik leghíresebb celebgyermeke, aki az édesanyja nyomdokaiba lépett, kétségkívül Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber. Ő is nem rég töltötte be a 18-at, de a Chanel már rég lecsapott rá, tavaly pedig már pikáns és szexi fotók is megjelentek róla a japán Vogue-ban.  A kritikák ellenére visszafogott lánynak tartja magát, és tisztában van a felelősséggel, ami a celebgyermeki léttel jár. Wait…what?

View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Bár már 27 éves, listánkból nem hagyhatjuk ki Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver fiát, Patrick Schwarzeneggert sem. Már csak azért sem, mert bár több-kevesbb sikerrel, de számtalan filmet tudhat a háta mögött, mint színész. Eddigi leghíresebb alakítása azonban mindmáig a – sajnos már véget ért – kapcsolata Miley Cyrus-szal. Hát, igen, apuka sem a Sztanyiszlavszkij-módszer leghíresebb képviselője volt, hanem a Republikánus Párté.

Jaden és Willow Smith

Ugyan milyen más szakmát választott volna Will Smith és Jada Prinkett Smith elsőszülött fia, Jaden, mint a színészetet. Első szerepét édesapja mellett a Boldogság nyomában című drámában kapta,  de szerepelt Jackie Channel együtt a 2010-es Karatekölyökben is. Míg ő az apuka színészi babérjaira tört, addig húga, a 20 éves Willow a színészi karriert maga mögött hagyva már ki is adta első kislemezét, és zenészként is robbantott.

View this post on Instagram

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith)

Brandon és Dylan Lee

Pamela Anderson és fiai, Brandon és Dylan örökölték híres édesanyjuk külsejét, nem csoda, hogy nem kerestek maguknak normális hivatást, és elmentek inkább modellkedni. Vagy de?

View this post on Instagram

A post shared by Dylan Lee (@dylanjaggerlee)

Zoë Kravitz

A sort a kedvencükkel zárjuk, aki nem is lehetne más, mint Lenny Kravitz és Lisa Bonet színésznő lánya. Zoe színésznőként 2007-ben debütált az Ízlések és pofonok című filmben, azóta pedig minden második szuperhősös filmben szerepelt, nem beszélve a hatalmas sikert aratott Big Little Lies sorozatról. Következő nagy dobása a 2021-es Macskanő lesz, ahol a címszerepben láthatjuk. Hajrá Zoé!

(Cover_Getty Images)