×

Lady Gaga, a férjgyilkos Gucci-feleség

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 11.

Napvilágra került az első fotó a Ridley Scott által rendezett House of Gucci forgatásáról, amelyen a kaméleonképességekkel rendelkező Lady Gaga Signora Gucciként pózol Olaszországban.

Nemcsak a parádés szereposztás miatt tartja lázban a divatrajongókat a Gucci-birodalom életének egy részét bemutató film, hanem azért is, mert a divattörténelem egy hatalmas és nagyon olaszos botrányát dolgozza fel. Így a történetből nem hiányozhatnak a nagyon olaszos arcok sem. A popénekesből színészetre váltó Gaga mellett a hűtlen férjet Adam Driver játsza, míg a Gucci família többi tagjának szerepében a csodálatos Al Pacinót, Jeremy Irons-t és Jared Letót láthatjuk. A Lady Gaga által posztolt instafotón az már most látszik, hogy a jelmeztervezésben nem fogunk csalódni. Megelőlegezzük, hogy a színészi alakításban sem.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Ha valaki esetleg nem tudná, a sztori dióhéjban annyi, hogy Maurizio Gucci – a divatházat alapító Guccio Gucci unokája – 12 évnyi házasság után elhagyja feleségét egy fiatalabb nő miatt. A temperamentumos asszony, Patrizia Reggiani viszont nem éri be a busás összeggel: nem sokkal a válóper után bérgyilkost fogad és kivégezteti a férjét. Ebből is látszik, hogy a szerelmet nem lehet pénzzel pótolni.

Maurizio Gucci és Patrizia Reggiani (Photo: ©Umberto Pizzi)

A film premierje novemberre várható, és nagyon reméljük, hogy azt már egy valódi moziban élvezhetjük majd!