×

6 YouTube-csatorna, amivel játszva nyerheted el álmaid alakját!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 15.

Március derekán járunk, elkezdődött a tavasz, ami azt is jelenti, hogy már csak három hónap maradt, hogy tökéletesítsük a nyári beachbodynkat! De mihez kezdjünk, ha a konditermek és a sportközpontok még mindig zárva vannak, futni meg éppenséggel utálunk? 

Pánikolni például semmiképpen ne kezdjünk el, de a kanapéról itt az ideje feltápászkodni. És hogy motivációból se legyen hiány, összegyűjtöttük a hat leginspirálóbb fitneszgurut, akik segítségével otthon is felveheted a harcot a karanténkilókkal, hogy aztán júniusban büszkén sétálj végig a Balaton partján abban a bikiniben, amivel már hónapok óta szemezel.

Popsugar

Ha valaki a Victoria’s Secret angyalainak az edzéstervére kíváncsi, ezen a csatornán megtalálja. Legyen szó fogyásról, alakformálásról, vagy akár egészséges életmódról, itt mindenhez találhatunk útmutatást.

 

Chloe Ting

Azt hiszem, vele senkinek sem mondok újat, tavaly óta nincs olyan ember, aki ne az ő videóira kínozza magát napi rendszerességgel. Az eredmények pedig igen meggyőzőek. 

 

Madfit

Ez a csatorna tele van olyan videókkal, amik felszerelés nélküli edzésterveket mutatnak be, így bárki számára könnyen kivitelezhetőek a gyakorlatok.

Yoga with Adriene

Ha valaki nem ismeri annyira a jóga világát (mint például én), akkor meglepődve hallhatja, hogy ennek a mozgásormának is vannak különböző funkciói és szintjei. Adriene csatornáján a nagyonkezdőtől a nagyonhaladóig mindenféle-fajta videóval találkozhatunk.

The Fitness Marshall

Aki nem szívesen erősít, de annál szívesebben táncol, biztosan szeretni fogja Caleb Marshall táncos kardio-edzéseit, amiktől igazán távol áll a monotonitás.

Zumba Class

Aki pedig valami sokkal vidámabbra vágyik a hasizomgyakorlatoknál és a fekvőtámasznál, de a hatékonyságból nem szeretne lejjebb adni, annak tökéletes választás lehet egy intenzív zumbaóra ébredés után.

Akinek a fentiek közül egyik mozgásforma sem nyerte el a tetszését – és szintén a gimisek táborát erősíti – akkor az is elég, ha komolyan veszi a kötelező tesiórákat. Most ugyanis, hogy a tesitanároknak kevesebb dolguk lett, nagyon szívesen állítanak össze személyre szabott edzéstervet a hiperaktív diákoknak. Nálunk, a mi giminkben legalábbis így van. Kíváncsiságból pedig megkérdeztem néhány másik középsulist is, hogy milyen az online tesijük – ámuljatok velem! 

Van, ahol elég egy képernyőfotó a házban található vizespalackok emelgetéséről, van ahol megkövetelik, hogy a futóedzés mért idejét és távolságát küldjék el, de olyan tesióra is van, ahol olimpiai közvetítésekről kell véleményt mondani a tanárnak.

A legjobb az lenne, ha nem tunyulnánk bele a covidba és készülnénk a nyitásra, hogy a szeptemberi felmérések során mindenkinek sikerélménye legyen. Nem beszélve ugye a beachbodyról!