×

Színterápia: új lila a láthatáron!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 16.

Intenzív, vibráló és mégis kifinomult. A Pantone által ametiszt orchideaként definiált és a tavaszi szezonra erősen ajánlott lila árnyalat már most a kedvencünk.

Egyéni ízléstől, legektől és kedvencektől függetlenül a színek köztudottan jó hatással vannak a pszichére, így alig maradt más hátra, mintogy az öltözködéssel dobjuk fel az egyhangúvá váló napjainkat (és már direkt nem teszünk különbséget hétköznap és hétvége között).

A testet és lelket egyaránt megnyugtató hatásáról elhíresült féldrágakő és az igen közkedvelt, különleges trópusi növény színpárosításából született meg az idei tavasz egyik slágerszíne.

A Pantone szerint a virágos árnyalat egyszerre bájos és karakteres, viselésével nem lehet észrevétlennek maradni. 

A lila különböző árnyalatai egy jó ideje újra terítéken vannak, ami nem is csoda, a neont felváltó pasztellőrületnek ez az egyik alapárnyalata. Mind a lakberendezésben, mind a divatban és persze a beauty trendekben is imádjuk, hiszen haloványabb verzióit simán lehet a többi fagyiszínnel párosítani, ha pedig egy kicsit határozottabb karaktert adnánk az outfitnek, akkor pedig válthatunk a levendulánál egy fokkal erőteljesebb árnyalatra.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The GelBottle Inc™ (@the_gelbottle_inc) által megosztott bejegyzés

Ha valakinek a jelenleg tomboló total look őrület – vagyis amikor az egész outfit egy színben pompázik – mégiscsak sok lenne, akkor érdemes a kiegészítőkre, vagy egy bizonyos darabra helyezni a hangsúlyt. A tervezők színőrületének hála idén még hibázni sem nagyon lehet a színpárosításokkal. Íme egy kis ízelítő!

Az olyan hülyeségeket pedig, hogy a lila a kielégítetlenség meg bizonyos sportegyesületek kizárólagos színe, szerintem engedjük el örökre!