×

30 ok, amiért Harry Styles a legjobban öltözött férfi a világon

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 17.

Vajon miért akarja a világ összes dizájnere a fiatal énekest öltöztetni? Az indok egyszerű, Harry Styles ismeri a stílus definícióját: ő maga az.  

Harry Styles angol énekes és dalszerző még csak 27 éves, mégis az egyik – ha nem a – legstílusosabb férfiként tartják számon. Zenei karrierje a 2010-es brit X-Faktorban kezdődött, ahol, miután már a korai szakaszban kiesett, visszahozták a show-ba a One Direction tagjaként, amely minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája lett. Az első szólóalbumra bár hét évet kellett várni, a 2017-ben kiadott Harry Styles rögtön platinalemez lett az Egyesült Államokban. Ugyanebben az évben pedig még színészként is debütált Christopher Nolan Dunkirk című filmjében. Szólóelőadóként 33, a One Direction tagjaként 177 díjat nyert el, és nem lehet szó nélkül elmenni a tény mellett, hogy az utóbbi évek legnagyobb stílusikonjává vált. Erre a legnagyobb bizonyíték, hogy ő volt az első férfi, aki egyedül szerepelt a Vogue magazin címlapján!

A tervezők pedig megőrülnek érte. Nemcsak azért, mert minden jól áll neki, hanem azért, mert egyedül is képes úgy felöltözni, hogy a szettjeivel trendet teremt. A szekrényében végtelen mennyiségű egymással kombinálható alapdarab megtalálható, amiket az összeállítások utolsó simításaként mindig megspékel egy kis pikantériával. A bársonyöltönyöktől a pasztell színű sálakon át a fodros ingekig minden megtalálható ruha- és eszköztárában, és semmitől nem riad vissza. A napokban lezajlott Grammy Award apropóján pedig – ahol szintén szupersikkes volt – a GQ magazin gyűjtötte össze a sztár legemlékezetesebb divatpillanatait!

Na de lássuk a szetteket!

Forrás és képek: GQ.co.uk