×

Az év, amikor Brad Pitt divattervezőnek állt – és még csak április van

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 04. 8.

Lássuk be, az teljesen mindegy, hogy Brad Pitt mit vesz fel. Az azonban már egyáltalán nem mindegy, hogy mi is megvehetjük, amit Brad Pitt is szívesen hordana. A Brioni erre tökéletesen rátapintott, ugyanis a római székhelyű szabászat nem mással, mint mindannyiunk kedvenc hollywoodi ikonjával állt össze egy kapszulakollekció erejéig, ami ugyanolyan vagány és ugyanakkor kifinomult lett, mint maga Brad.

Az 57 éves hollywoodi sztár és Brioni együttműködése nem újkeletű – mondjuk nem is régi –, tavaly óta ugyanis a színész az arca az olasz márka kampányainak. Reklámarc ugyan már sokszor volt, de ez az első alkalom, hogy a színész valóban tervezett is. Azt azért nem tudjuk elképzelni, hogy szkeccseket rajzolgatott a tervezőasztalnál, de állítólag tényleg nem csak a nevét adta, hanem részt is vett a munkában.

A hét darabból álló kapszulakollekció csak olyan ruhákból áll tehát, amelyeket Brad Pitt is viselne – ha már ő tervezte –, legyen szó két gombos elegáns öltönyről, sportdzsekiről, kasmírpólóról, autós- és bársonykabátról a hozzá illő gyapjúnadrággal és ultra finom pamutinggel. És ha mindez nem lenne elég, az összes darab BP monogrammal van ellátva, ami ebben az esetben nem Budapestet jelent. Nem, bizony!

S az már csak hab a tortán, hogy ez utóbbi három darabból álló szettet pontosan arról az összeállításról mintázták, amit Brad viselt, amikor tavaly végre valahára átvehette Oscar-szobrocskáját a Volt egyszer egy Hollywood legjobb mellékszereplőjeként.

A kollekció szépsége a sokoldalúságban rejlik, miközben bőséges teret enged a Brioni-férfinak, hogy önreprezentációjának megfelelően saját maga választhassa meg a darabok viselésének módját

– nyilatkozta Norbert Stumpfl, a Brioni kreatív igazgatója, majd hozzátette, nagy öröm volt együtt dolgozni a színésszel a BP Signature darabok elkészítésében. Mert volna mást nyilatkozni.

A BP Signature kollekció már elérhető a Brioni üzletekben és a márka weboldalán!

(Photos: Courtesy of Brioni)