×

Ha azt hitted, a tésztaimádatnak is van határa, jobb ha tudod, hogy nincs!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 08. 27.

Nik Bentel, a humoráról ismert New York-i művész valószínűleg addig bámulta a konyhaszekrényben sorakozó Barilla dobozokat a pandémia alatt, amíg ihletett nem kapott egy női táska tervezéséhez. 

Hogy az olasz gasztronómiáért rajong ennyire, vagy csak borzalmasan unatkozott a koronavírus alatt, mindegy is, a lényeg, hogy a tervező nem jött ki üres kézzel a bezártságból, és ami még ennél is fontosabb, sem a humorát, sem a kreativitását nem veszítette el. A projekt nem szorul különösebb magyarázatra, az egyszerű, de nagyszerű elvén készült táska megalkotásakor Nik Bentel egyetlen dolgott tartott szem előtt, hogy a bőrből készült verzió semmiben nem térhet el a valóságtól, és ebbe a Barilla-logó, az összetevők listája és a főzési utasítás is beletartozik. 

A minden részletében valósághű tésztadoboznak mindössze az anyaga más, a papír helyett értelemszerűen valódi bőrből készült, amit a fémcsattal rögzített fogantyú és az aranyszínű vállpánt tökéletes esztétikummal egészítenek ki a hordhatóság érdekében.

A tasiból összesen 100 darab készül, és ha azt vesszük, a 200 dolcsi, amennyiért vesztgeteik, nem is olyan sok érte, az utángyártás viszont nem tervezett, úgyhogy ha te is a tészta- és divatrajongók táborát erősíted, még most szerezd be a sajátodat!