×

Mindenből a legjobbat, és még annál is többet – végre megnyitott a Delizia Gourmet & More a Fashion Streeten!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 13.

A Delizia nem csak egy üzlet. Egyszerre sarki fűszeres, gasztrobár, pékség, kávéház, csemegebolt. Gyors találkák, hétvégi és hétköznapi bevásárlások, brunchok és koccintások helyszíne, vagyis egy olyan közeg, amelyben a vendégek a vásárlás új dimenziójával találkoznak a belváros közepén. 

A teljes élet alapja az egészséges, tudatos táplálkozás – ezt az aranyszabályt tartják szem előtt a Delizia Gourmet & More munkatársai. Az üzletbe elsősorban olyan élelmiszereket válogatnak össze, melyek Európa legjobb biogazdaságaiból és nagy múltú manufaktúráiból származnak, ezáltal pedig nemcsak kifogástalan minőségűek, de garantáltan mentesek minden káros és mesterséges anyagtól is. A kínálat egy részét az alapvető élelmiszerek képezik, vagyis pék- és húsáruk, tejtermékek és más, napi fogyasztási cikkek. Ezek döntő többsége a fenti alapelveknek megfelelően „bio” minősítésű, a termékek nagy része pedig laktóz- és/vagy gluténmentes. Az alapvető élelmiszerek mellett sajt-, sonka- és hússpecialitásokat, bor-, pezsgő- és más italkülönlegességeket, prémium minőségű csokoládékat, édességeket, lekvárokat és teákat, valamint a távol-keleti konyhák alapanyagait és számos más exkluzív terméket is vásárolhattok. Ha pedig mindenből kóstolnátok egy kicsit, válogassatok össze egy karácsonyi ajándékkosarat – másnak vagy magatoknak –, mert ennél aligha fogtok találni jobb ajándékot!

A világ minden tájáról gondosan szelektált, a legmagasabb színvonalat képviselő árucikkek mellett a bolt küldetése az is, hogy megismertesse a legkiválóbb magyar kézműves termékeket – a hazai és külföldi vásárlókkal egyaránt. Az gasztroüzlet emellett megoldást nyújt különleges igényű vásárlóink számára is, legyen szó glutén- és laktózmentes, vegetáriánus, vegán, kóser, bio, vagy GMO-mentes termékekről. 

A Delizia Gourmet-ban a szolgáltatások köre is átlagon felüli, hiszen nem csak vásárlásra van lehetőségetek! Kóstolókkal, workshopokkal, árubemutatókkal, rendkívül gazdag antipasti-választékkal várnak mindenkit, de helyszíni vagy akár otthoni rendezvényekre is van lehetőség: cateringgel vagy házhoz rendelhető hidegtál-szolgáltatással egy magasan képzett csapat várja mindazokat, akiknek kiemelten fontos az asztalra kerülő ételek kifogástalan minősége. 

És ha ez még nem lenne elég, közvetlenül az üzlet mellett található Gourmet Bárban válogatott finomságokkal várnak titeket a teljes nyitva tartási időben: a szicíliai Morettino cég kávékülönlegességei és Tea Forte teák mellett frissen facsart gyümölcsleveket és smoothie-kat, valamint naponta változó bor- és prosecco választékot is kínálnak, ha szeretnétek megpihenni vásárlás előtt, közben vagy után.