×

Ronaldo az instán is címvédő – íme 2021 legtöbbet lájkolt fotói

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 01. 6.

Mert ugye ami nem kerül fel az Instagramra, az igazából meg sem történik (de). Lássuk, mely fotókat lájkoltátok szét a tavalyi évben, aztán pedig mindenki levonhatja a konklúziót. Már ha van. 

Írhatunk különféle évösszefoglalót, összegyűjthetjük a 2020-as év legfontosabb eseményeit, de ami a legtöbbet elmond az évünkről – és arról, hogy milyen témák érdekeltek minket a legjobban és nem utolsó sorban, hogy merre tart bennünk a világ –, az kétségtelenül az, hogy melyek voltak az elmúlt év legtöbb lájkot kapott fotói Instagramon. Még akkor is, ha legtöbbször nem a valóságot, hanem vágyott valóságunkat tükrözik. Főleg egy ilyen év után.

#1 Cristiano Ronaldo

And the winner is… A tavalyelőtti év harmadik helyezése után 2021-ben az élre került C. Ronaldo, hiszen az ő egyik fotója váltotta ki a legtöbb kedvelést, mégpedig az, amin kedvesével, Georgina Rodriguezzel együtt az ágyban fetrengve jelentik be, hogy egy ikerpárral fog bővülni a család. 32 millió lájk.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

#2 Ariana Grande 

A második legtöbb szívecskét kapott fotó szintén egy örömteli hírhez kapcsolódik: Ariana Grande szűk körben megtartott esküvőjéről posztolt fotója majdnem 27 millió lájkot kapott. Az énekesnő miben másban mondta volna ki a boldogító igent, ha nem egy Vera Wang ruhában? 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

#3 Kylie Jenner

Csodálkoztunk volna, ha a Kardashian-klán valamelyik tagja nem képviselteti magát a lájkdobogón, persze aggodalomra semmi ok! Amikor Kylie Jenner bejelentette újabb terhességét, természetesen felrobbant az Instagram. 24 millió szívecske.

https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi/

#4 Billie Eilish

Nem gondoltuk volna, hogy 2021-ben ekkora hírértéke lehet egy új frizurának, ami ráadásul nem is túl izgalmas. Az viszont igen, hogy mégis ez lett a negyik legtöbbet lájkolt fotó: az énekesnő unott képpel posztolt uncsi képe mégis 23 millió lájkot ért. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

#5 Lionel Messi

Újabb focista az élmezőnyben! Amikor az argentin futballzseni dobpergések közepette bejelentette, hogy a PSG-nél folytatja a játékot, attól több mint húszmillió ember jött lázba. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

Konklúzió? Maximum annyi, hogy 2021-ben aztán tényleg ránk fértek a jó hírek, és az is mindenképpen pozitív, hogy képesek vagyunk örülni mások boldogságának. Még ha az egy új frizura is.