×

Leendő arák figyelem! Szombaton Wedding Shopping Day lesz a ZOÉ Showroomban!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 03. 9.

Az esküvői szektor támogatása végett szervez egy különleges eseményt március 12-én a ZOÉ Showroom, ahová a házasulandó fiatalokat, barátnőket, koszorúslányokat, örömanyákat és örömapákat és persze minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

A fast fashion királya újabb szintet lépett, és piacra dobott egy új low-cost kollekciót a közelgő esküvőszezon örömére, de nem ám csak ruhákat, kiegészítőket és fehérneműket is tervezett a leendő aráknak.

Az idei szezonra jósolt esküvői boomra készülve szerveznek egy különleges és személyre szabott  vásárlói élményt a showroom tulajdonosai, akik jó szokásukhoz híven a hazai tervezőket fogják prezentálni mindazoknak, akik szombat délután ellátogatnak az Üllői úti bemutatóterembe. A rendezvényen a magyar dizájnerek (CHARMINA, LA GITANILLA FLAMENCA, MILLAAS, LILIARM PROJECT, ALMINKA, MAJNIK MÓNIKA) hasznos tanácsokkal várják többek között a menyasszonyokat, lehetőséget biztosítva akár arra is, hogy egyedi ruhakölteményt álmodjanak maguknak, de a résztvevők között olyan brandek is képviselik magukat, akik nem a menyasszonyokra, hanem a koszorúslányokra, továbbá az örömanyákra is gondolnak. Így lesz teljes a kínálat!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐈𝐋𝐋𝐀𝐀𝐒 (@millaasfashion)

És ha esküvő, onnan nem hiányozhat a beauty-team sem: a ZOÉ csapatából nem más érkezik, mint Majnik Mónika oktató mesterkörmös, aki amellett, hogy bemutatja a legújabb trendeket, lehetőséget biztosít arra is, hogy a lányok időpontot foglaljanak hozzá a nagy nap előtt. A dekorációs inspirációért a Wonderland Dekor felel, és ahogyan azt a ZOÉ Showroomban már megszokhattátok, lesznek frissítők, finom pezsi és vegán desszertek is. 

Cím: ZOÉ Fashion&Beauty&More, 1091 Budapest, Üllői út 3.
Dátum: 2022. Március 12. szombat, 14:00-19:00
Facebook-esemény linkje: WEDDING DAY | Facebook

Szombati program pipa!