×

A legtavaszibb tavaszi divatkampányok – 4. rész

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 11.

Most, hogy a napsugarak melege kezdi csipkedni az arcunkat, és kezd túl sok lenni a nagykabát, frissítsük fel az emlékezetünket, hogy a tavaly bemutatott SS22-es kollekciók mit is ígértek nekünk erre a szezonra. Donatella Versace nővéreitől a Moschino gyermekkori ihletéig, íme a legjobb tavaszi divatkampányok!

Burberry

A Burberry tavaszi kampánya az önkifejezés és a kettősség erejére összpontosít, több nézőpontból megörökítve a férfi és női kollekciókat (Mert & Marcus műtermi felvételei önmagukért beszélnek). Riccardo Tischi, a márka kreatív igazgatója szerint a kampány egy gyönyörű tánc, egy nagyon nyers energia, amely erőteljes és tele van élettel. Mint egy felébredés.

Azt szerettem volna, hogy ez a kampány érzelmeket váltson ki az emberekből – hogy szabadon álmodozzanak, hogy újra fiatalosnak és élőnek érezzék magukat.

Versace

A Hadid-nővérek együtt szerepelnek a Versace új kampányában, amelyből maga Donatella (göndör hajjal!) sem hiányozhat, és azon már meg sem lepődünk, hogy a fotókat Mert és Marcus készítették (nem szenvednek hiányt top-megbízásokban), akik Richard Avedon Versace-örökségéből merítettek inspirációt. A márka a testvériséget, a közösséget és a barátságot hangsúlyozta, mint ennek a kampánynak a fő pilléreit, ahogyan ezt a divatház űrnője el is mesélte az olasz Vogue márciusi számában.

Givenchy

Matthew M. Williams ki mást kérhetett volna fel kampánya sztárjának, ha nem kedvenc és – úgy tűnik – megunhatatlan múzsáját, Kendall Jennert? A szettek mellett a fókuszban a Kenny táska látható, amely a modell becenevéről kapta a nevét, és amely a tavalyi évben debütált a modell kezében, a Met Gala afterpartyján. A kampányhoz készült plakátot Josh Smith művész freestyle ecsetvonásai díszítik, mivel a kollekció számos darabja is vele együttműködve készült.

Moschino

Jeremy Scott ismét összehozta az álomcsapatot – Steven Meisel, Carlyne Cerf de Dudzeele, Pat McGrath, Guido Palau – a 2022-es tavaszi Moschino kampányához. Gigi Hadid (ő sem unatkozik), Imaan Hamaam és mások a márka gyermekkori témájú kollekcióját vonultatják fel, amelyet szeptemberben a New York-i Bryant Parkban mutattak be babapasztellekkel, játékelefántokkal, zsiráfokkal és fókákkal. Nagyon cuki. 

Salvatore Ferragamo l Hotel Splendid

Zárásként egy újabb utazás: a Ferragamo egy mediterrán menekülésre hív minket, amelyet Hugo Comte forgatott. Az Amalia Ulman főszereplésével (és általa) készült videóban a modellek egy idilli olasz tájon ejtőznek, miközben reflektorfénybe helyezik a márka szezonban debütáló kiegészítőit.

Borítókép: ©Moschino