×

A legszebb ajándékok anyák napjára

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 27.

Idén vasárnapra esik május elseje, így nem tudunk egy plusz napot lecsippenteni a kikapcsolódásra. Öröm az ürömben viszont, hogy ekkor lesz anyák napja, úgyhogy összegyűjtöttük a legszebb és leghasznosabb ajándékokat, amikkel mosolyt csalhatunk az arcukra.

Nem vagyok annak a híve, hogy egy csodaszép csokor virágra degradálva kell legyinteni, kétségbe vonva az ember kreativitását. Ha tehetném, minden évben én magam gyűjtenék virágot az anyukámnak, legyen szó orgonacsenésről, vagy egy tavaszi séta során gyűjtött mezei vadvirágcsokorról. Ezen kívül persze az együtt töltött idő az, ami a legértékesebb ajándéknak számít, de valljuk be, sokszor egy jól kiválkasztott használati tárggyal is lehet örömet szerezni. Íme a mi tippjeink!

Sushi Sunday Brunch a Yama Budapestben

Egy vasárnapi villásreggelin nincs mit magyarázni, ki ne szeretné finom falatokkal és egy kis Vagy nem kis) pezsgővel indítani a reggelt, amit aztán kora délutánig is el lehet nyújtani? A Yama Budapestben ráadásul olyan élmény vár rátok, ami itthon tényleg egyedülálló, hiszen az egész brunchot a sushira fűzték fel, az ételeket pedig olyan íz- és látványélmény kíséri, amiket egy jó darabig nem fogtok elfelejteni. Ha kíváncsiak vagytok a helyre, korábbi cikkünkből kaphattok egy kis ízelítőt.

Otthon szépülés a FOREO-val

Énidő, sajátidő, belső idő, akárhogy is hívjuk, fontos lenne minden nap, egész évben gyakorolunk. Az anyukák hajlamosak önmagukat az utolsó helyre sorolni, de ne hagyd, hogy ezt tegye, főképp anyák napján ne! Ajándékozz neki csodálatos öngondoskodási időt, amellyel a fürdőszobája pillanatok alatt spa- és szépségszalonná alakulhat! Meleg szívvel ajánljuk a FOREO best-seller készülékeit, a mikroáramos BEAR készülékektől az all-in-one LUNA 3 arctisztító készülékig, most ráadásul kedvezményes, anyák napi árakon. Az azonnali és egész éven át tartó mosoly garantált, ha ilyen ajándékot adsz.

Anyapulcsi by Fankapanka

Már nem biztos, hogy megérkezik időben, de egy próbát megér! A modern anyukák szeretik a címkéket, @fankapanka pedig olyan édes és egyedi dolgokat készít limitált kiadásban és fenntartható anyagokból, amiket nehéz szó és mosoly nélkül hagyni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fankapanka since 2018 (@fankapanka_)

Irodalom by VATES

Aki még nem ismerné a Vates Projektet, gyorsan vegye fel a fonalat: az alapítók egy olyan márkát és köré szerveződő közösségi mozgalmat építenek, amely a művészet és kultúra ünnepléséről szól. A közösségi médiában írók, költők és művészek híres mondatait és legszebb versrészleteit osztják meg (követői kérésre), hogy ezzel is közelebb hozzák a szavak erejét (nem csak) a fiatalokhoz. A legszebb idézeteket pedig pólókra, vászontáskákra nyomatják, anyák napja alkalmából pedig szépen kivitelezett, illusztrációval ellátott verses üdvözlőlapokkal készülnek. Ha más nem, kövesd be őket, érdemes!

Ha pedig valami egyszerűbbre vágysz, csak menj el anyukáddal sétálni a szabadba, fagyizzatok egyet, mozizzatok vagy beszélgessetek, mint gyerekkorodban.