×

Ne csak előtte, utána is kend magad!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 06. 15.

Nyáron hajlamos mindenki kizárólag a fényvédőre fókuszálni, ha testápolásról van szó, miközben a napozás utáni hidratálás legalább olyan fontos a bőrünk számára. Összegyűjtöttünk öt nyugtató hatású krémet különböző árkategóriák szerint a naplemente utánra.

Ha a tükörbe nézve nem vagy megelégedve a bőröd állapotával, ha egy ideje nem posztoltál beauty filter nélkül, vagy egyszerűen csak szereted a bőrápolási rituálékat, tarts egy hatásos méregtelenítést, az arcod azonnal meg fogja hálálni a törődést.

A nyári szünidő alatti bőrápolási rutin kulcsterméke a napozás utáni test- és arcápolás, amely megnyugtatja, hidratálja és helyreállítja a bőr hidrolipid rétegét, gyors enyhülést adva számára. A több órás napozás után ugyanis (és ebbe nem csak az tartozik bele, amikor direkt kifekszünk a partra szigorúan délelőttt 11 előtt vagy délután 3 óra után, hanem az is, amikor sportolunk a napon, úszunk a vízben, SUP-ot hajtunk, strandröplabdázunk, vagy netán kirándulunk) a bőrnek extra kényeztetésre van szüksége, különösen (de nem csak) akkor, ha száraznak vagy dehidratáltnak érezzük. A kellő törődés eredménye nem csak a kellemes érzet lesz: a bőr táplálásán túl hosszabb ideig tartó barnaságot és ragyogó megjelenést garantál az arcon és a testen. Használatát tekintve nagyon fontos, hogy mindig a finoman, de alaposan megtisztított bőrre vigyük fel, és hagyjuk rajta akár egész este és éjszaka, hogy végrehajthassa szerkezetátalakítási tevékenységét. Segítségképpen összeválogattuk a legjobb termékeket, amikkel napozás után kényeztethetitek magatokat.

Plusz tipp: tedd hűtőbe ezeket a termékeket, és még jobban fogják hűsíteni a lepirult bőrödet!

5000 forint alatt:

HAWAIIAN TROPIC AFTER SUN COOLING ALOE GEL

Személyes kedvenc, aminek könnyű textúrája azonnal beszívódik, nem lesz tőle ragacsos a bőr, ráadásul tényleg csodákat művel az esetleges napégette bőrfelületekkel. Felvitel után szép csillogást eredményez.

10 000 forint alatt:

PUPA AFTER SUN MILK

Édesmandulaolajjal és karitévajjal dúsított összetétele nyugtatja a kipirodosott bőrt, helyreállítva annak megfelelő hidratáltságát. Megelőzi a hámlást és így meghosszabbítja a napbarnította színt is. Jó hír, hogy ugyanennek a termékcsaládnak van arckrémje is.

15 000 forint alatt:

CLARINS REFRESHING AFTER SUN GEL

Könnyen beszívodó, frissítő gél, amely tökéletes komfortérzetet biztosít minden bőrtípus számára napozás után. Csökkenti a napégés okozta kellemetlen érzetet, napraforgó kivonata nyugtatja a bőrt, míg a hidratálásért az aloe vera kivonat, és a görögdinnye felelnek, akárcsak a nyarat idéző, friss illatáért.

20 000 forint alatt:

DIOR MONOI BALM AFTER SUN

Akik egy csepp luxusra vágynak napozás után (is): a Dior balzsam nyugtatja és hidratálja a napsütésnek kitett bőrt, miközben akár egy hónappal meghosszabbítja a barnaságot. A polinéz virágok illatával öleli körbe a bőrt a súlytalan textúra, amely azonnal hidratálttá, frissé és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Ha a pénz nem számít:

SENSAI AFTER SUN GLOWING CREAM

A japán kozmetikumokat nem kell bemutatni, a Sensai ezek közül is az egyik legkiválóbb márka, termékei tényleg csodákat tesznek a bőrrel. A frissítően könnyű, mégis gazdag testápoló fokozza a bőr ragyogásását és hidratáltságát napozás után, amely a fehértea kivonatnak köszönhetően azonnal kellemes érzetet biztosít.

Jó napozást!