×

Hot Summer Sale: 15 fehér ing a Fashion Streetről

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 07. 11.

Lehet elegáns, sportos vagy lezser, ha úgy akarjuk, mindemellett kényelmes és mindenhez megy. Nincs férfi, akinek a gardróbjában ne lenne legalább egy jolly joker fehér felső, de általában több is van. Íme a leértékelés legjobb darabjai.

A férfiakra minden bizonnyal duplán igaz, hogy a változatosság gyönyörködtet, még akkor is, ha egy ilyen jól bevált darabról van szó, mint a fehér felső, trikótól a piképólón át a keményre vasalt galléros ingig. A mikrotrendek ráadásul folyamatosan változnak, még akkkor is, ha ez néha a legapróbb részletekben rejlik, arról nem beszélve, hogy mint minden fehér ruhadarab, ez is veszít a színéből (igen, mert a fehér is szín, mi más is lenne) a mosások során, így legalább évente érdemes cserélni a kötelező darabot preferenciától, ízléstől és stílustól függően. A sportos stílus képviselőinek nyilván a pamutpólóból  van jó pár a gardróbban, míg az üzletembereknek az ingből nem elég sosem. A jó hír, hogy a jelenleg zajló nyári leértékelések alatt most be tudtok újítani egy-két szemrevaló darabot.

Íme a Fashion Street legjobbjai, amiket előválogattunk nektek, ha pedig kedvet kaptatok, gyertek és nézzetek körül az utcában egy belvárosi séta keretein belül!

Benetton

Benetton

COS

COS

Hugo Boss

Hugo Boss

Massimo Dutti

Massimo Dutti

COS

Hugo Boss

Massimo Dutti

Falconeri

Hugo Boss

Falconeri

Massimo Dutti

Cover: Mytheresa’s Vacation Shop Campaign ss22