×

Hot Summer Sale: 10 kihagyhatatlan nyári ruha a Fashion Streetről

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 07. 11.

Jól tudjuk, a nyári ruhákból valahogy sosincs elég a gardróbban, éppen ezért összegyűjtöttük a legszebb (és végre) leértékelésbe került darabokat, hogy legyen miben parádézni, bármi legyen is a program.

Ha a nyári ruhákat eddig leginkább a különleges alkalmakra tartogattad, biztosan nem volt elég belőlük, vagy nem tudtad kellőképpen kihasználni sokszínűségüket. Mert egy ruha manapság lehet elegáns selyemből, könnyed lenből, lehet kis fekete vagy színes mintás, a lazuló divatszabályok következtében simán hordható többféle stílusban: sportcipővel, lapos papuccsal, tűsarkúval, hátizsákkal, retiküllel, fényes arany ékszerekkel vagy abszolút nude stílusban, minden sallang nélkül – és máris vagy 5 különféle megjelenést kaphatsz. Mert ugye éljen a változatosság és a sokszínűség, mint amilyen a nyár maga, ezekre nem tudunk nemet mondani. A jó hír pedig, hogy nem is kell, hiszen végre elkezdődött a nyári leértékelések időszaka, amikor akár több új ruhát is beújíthatunk egy árán, ami ugye nem elhanyagolható szempont az egekbe szökő valutaárfolyamokkal és mindent érintő drágulások közepette.

Íme a Fashion Street legszebbjei, amiket előválogattunk nektek, ha pedig kedvet kaptatok, gyertek és nézzetek körül az utcában egy belvárosi séta keretein belül!

COS

Hugo Boss

Oysho

Massimo Dutti

Benetton

Massimo Dutti

COS

Falconeri

Lacoste

Cover: Isabel Marant ss22 campaign