×

Mert ez a nyár sem telhet el Dior szörfdeszka nélkül

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 07. 25.

A francia divatház Riviera kollekciója egy sor kiegészítőt is tartalmaz, amivel aztán tényleg kimaxolhatod a nyarat. 

Nagyon kellemes árnyalatot választott a Pantone 2024-re az év színének. A Peach Fuzz egyszerre meleg és hűsítő, lágy és karakteres, ami mind a divatban, mind a dizájnban nagyon előnyös tulajdonság. Utoljára a Millenial Pink lobbantotta ennyire lángra a szívünket! 

A kulacstól a strandszéken át a gumimatracig – a kollekcióban megtalálható strandkiegészítők minden darabja az ikonikus Toile de Jouy mintába öltözött, amely fluoreszkáló narancssárga, babarózsaszín és élénk kék színekben kapható. Csak győzzünk választani! 

A szóban forgó szupermenő szörfdeszka kékben pompázik, aminek az egyik oldalát a márka logója díszíti, megfordítva pedig a legendás és kedvelt Dior-minta hasítja a vízfelületet, de a dizájn persze csak másodlagos a szakértők által tökélyre fejlesztett deszka esetében. Akárcsak a nyár elején debütált kertiszerszámkészlet, a Riviera kollekció is Monsieur Dior laza életmódja előtt tiszteleg, és persze az sem véletlen, hogy a sporteszközök tökéletesen passzolnak a Maria Grazia Chiuri által megáémodott nyári ruhatár darabjaihoz.

A csini szörfdeszkát 7900 euróért vesztegetik, és persze jár hozzá egy tok is, hogy sérülésmentesen szállíthassuk a tengerpartra.