×

Ashley Graham ismét valóra váltja a plus size menyasszonyok álmát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 07. 26.

A büszkén vállalt, kerekded idomairól ismert modell második alkalommal kollaborál a világ egyik leghíresebb menyasszonyi ruhamárkájával, a Pronovias-szal, hogy egy sor hófehér ruhakölteményt álmodjon meg azoknak, akik nem a sztenderd(nek tartott) testalkattal bírnak.

A helyválasztástól a meghívókon át a dekorációig – lehetséges környezettudatos esküvőt szervezni? Naná!

Könnyű sziluettek, aprólékosan megalkotott részletek és a legújabb trendek – ezek jellemzik azt a 17 menyasszonyi ruhamodellt, amelyet Alessandra Rinaudo, a Pronovias művészeti igazgatója Ashley Grahammel közösen tervezett. A küldetés? Megvalósítani minden curvy (kerekded) és plusz méretű menyasszony álmát azáltal, hogy a ruhák széles választékát alkossák meg mind a stílust, mind a mérettáblázatot illetően. Az eredmény? Az Ashley Graham X Pronovias 2023 kapszulakollekció 32-estől a 64-es méretig bővített méretválasztékban lesz elérhető, ez pedig egy újabb, további lépést jelent a márka azon elköteleződése felé, hogy támogassa és előmozdítsa a testpozitivitást a menyasszonyi ruhák piacán is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Alig várom, hogy mindenki láthassa ezt a fantasztikus kollekciót, mert minden nő megérdemli, hogy szépnek és nyugodtnak érezze magát az esküvője napján.

Nyilatkozta a 34 éves Ashley, aki először 2020-ban dolgozott együtt a barcelonai székhelyű márkával, és azt is hozzátette, hogy ez a kollekció nem csak a plus size modelleknek szól, hanem valóban mindenkinek, mindenféle nő számára, amellyel szintén a divat inkluzivitását erősíti, ráadásul azon a napon, amely az egyik legfontosabb esemény egy nő életében. Graham régóta a testpozitivitás híve, aki mindig arra biztatja a követőit, hogy szeressék önmagukat. Tavaly elindított egy „önszeretet” kihívást is a TikTokon, amit nyilván imádtak a rajongók. A kreatív igazgató szintén nagyon lelkes volt az együttműködés kapcsán.

Ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a tervezési innovációra. Frissítettük a szöveteket, a gyöngyfűzést, a csipkét és a hímzést, amelyek alkalmazásakor valóban arra gondoltunk, hogy a menyasszonyok hogyan érezzék magukat mesésnek a nagy napon, legyen szó egy bohém, egy extravagáns vagy egy hagyományos, romantikus esküvőről.

Az új kollekció már elérhető az interneten és az üzletekben is!