×

Itt van az ősz, itt van újra… Akárcsak a Pumpkin Spice Latte a Starbucks-tól

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 09. 5.

Az őszi szezon ikonikus itala, a Pumpkin Spice Latte ismét elérhető a Starbucks kínálatában, a kávézólánc pedig idén tovább is fejlesztette kedvenceteket az új, hűsítő Pumpkin Cream Cold Brew kávé formájában.

A vadonatúj Pumpkin Cream Cold Brew tökéletes frissítője lesz egy napfényes, sétálgatós őszi napnak. A Cold Brew kávét a Starbucks baristái nagy odafigyeléssel készítik, a hideg vízzel kevert őrölt kávét 20 órán át áztatják, aminek köszönhetően egy selymes, gazdag ízvilágú kávé jön létre. Az elkészült hideg italt ezután egy csipetnyi vaníliával ízesítik, majd felhabosított vaníliakrémből sütőtökkrémes habbal koronázzák. Az italra ezután kerül a sütőtök szórás a fahéj, a szerecsendió és a szegfűszeg ízeivel. Jól hangzik, ugye?

Egy jó kávé mellé pedig nyilván egy finom sütemény is dukál. Az idei ősz szezonális desszertek kiválóan illeszkednek a Pumpkin Spice Latte ízvilágához. Visszatért a vendégek egyik kedvence, a sós karamellás muffin, és megjött az édesebb testvére, a sós karamellás csokoládétorta is, ahol a lágy, könnyű csokoládékrémet sós karamella bolondítja. A fánkok szerelmesei pedig a Crème Brulée Donutot kóstolhatják meg, amely selymes vaníliakrémmel és ropogós külsővel nyújt páratlan élményt.

A kávézólánc az őszi ízek kóstolásakor is környezettudatosságra ösztönzi vendégeit: amennyiben italotokat saját tumblerbe vagy reusable cup-ba kéritek, továbbra is 160 forint kedvezményt kaptok!

A Pumpkin Spice Latte termékcsalád és az őszi süteménykülönlegességek holnaptól, vagyis szeptember 6-tól lesznek elérhetőek a hazai Starbucks üzletekben, így természetesen a Fashion Streeten is.