×

Dizájnercuccok, szaunaorgazmus, day-spa

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 09. 20.

És ez még nem minden – új helyen, új szolgáltatásokkal vár a ZOÉ Fashion & More!

Még egy év sem telt el, de a ZOÉ BUDAPEST ismét új üzletbe költözött, hogy nagyobb helyszínen, kibővült szolgáltatásokat biztosítsanak vendégeiknek. A ZOÉ esetében ugyanis vendégekről van szó, nem csupán vásárlókról, hiszen a hazai tervezők egyedi darabjai mellett a testi-lelki felfrissülést szolgáló wellnesszkezeléseket is biztosítanak a törzsvendégeknek. Az új helyszínt szeptember 1-én egy ünnepélyes megnyitó keretein belül csodálhattuk meg.

A két fiatal tulajdonosnő, Csiki Anita és Tóth Anita Zsanett továbbra is elkötelezettek a hazai vállalkozások támogatásában, mindemellett fontosnak tartják, hogy új magyar divatmárkák is prezentálhassák magukat az üzletükben. Az új helyszínen a hazai tervezők mellett pedig egy nagyobb, komplexebb beauty-csapatnak is otthont biztosítanak, szolgáltatásaik száma pedig tovább emelkedik: lesz hammam masszázs, gőzfürdő, szauna – ahol különböző szaunaszeánszokra is foglalhatnak időpontot az érdeklődők – és van kozmetikai részleg, ahol a sztenderd szolgáltatások mellett lehetőség van az áldásos hatású, teljes testkezelések adta kényeztetést is élvezni. Emellett kialakítottak két teljesen privát pihenőszobát is, ahol két kezelés között ejtőzhetünk, sziesztázhatunk egy hosszas ruhapróba után, vagy amikor netán nincs hova menekülnünk két belvárosi megbeszélés között. Érdekes, ugye? És ami a legjobb az egészben, hogy annak ellenére, hogy az üzlet a nyüzsgő Üllői úton található, a spa részlegen tökéletes csend honolt, így a körbevezetés alatt olyan érzésünk volt, mintha egy belvárosi lélekoázisba csöppentünk volna. 

A ZOÉ megújult honlapja szintén szeptember elsején stratolt, ahol már lehetőségetek van az online időpontfoglalásra, hogy ti is felfedezhessétek a csajos kényeztetés új szintjét!