×

5 dolog, amivel őszillatba boríthatod az otthonod

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 10. 7.

Az őszi időjárás már szeptember elején beköszöntött, így nem csoda, hogy lassacskán nemcsak ruhatárunk, hanem otthonunk minden zegzuga is felveszi a szezon hangulatát. Cikkünkben most öt olyan dolgot hoztunk el nektek, amely az ősz különböző aromáival segít hangulatosabbá varázsolni a lakást.

Itt van az ősz, itt van újra, a hideg is, az eső is, de legalább a ballonkabát szezon is megérkezett. A női- és férfiruhagardrób állandó és kötelező darabja sosem megy ki a divatból – íme a legszebb klasszikusok, amikre nem fogsz tudni nemet mondani. 

LUSH | Orange Blossom illatgyertya

A Lush már nemcsak a fürdőszobánkat, hanem otthonunk különböző pontjait is megkoronázza egyedi termékeivel. A márka Orange Blossom illatgyertyája a narancsvirág és az édes-méz virágillatával teremti meg a különleges hangulatot a bekuckózós délutánokhoz.

LINDT | Forró csokoládé italpor

Az ősz természetesen a konyhákban is mindig megjelenik, ezért ilyenkor előkerülnek a szezonális ételek, italok. Az utánozhatatlan forró csokoládé például mindig egy nagyon jó alternatíva a hidegebb estéken, nem kizárólag mennyei íze végett, de kellemes meleget is varázsol belénk. A Lindt forró itala az étcsokoládé és a mandula illatával tölti meg konyhánkat, ízeivel pedig a bendőnket.

THE BODY SHOP | Sós karamella & vanília diffúzor

Meleg, édes illat lengi át otthonunkat, ha beszerezzük a The Body Shop sós karamella & vanília diffúzorát, a tökéletes illatkompozíció a nap végéig intenzív aromát áraszt. Csak arra figyeljünk, hogy legyen otthon valami nasi, mert ezek az illatok aztán beindítják az ember gasztrofantáziáját is.

STARBUCKS | Fahéjas tekercs

És ha már gasztró: noha cikkünk elején már szóba került egy konyhai ínyencség, a sort mindenképpen érdemes folytatni. Következő őszi termékünk nem más, mint a Starbucks édes, fahéjas tekercse, ismertebb nevén Cinnamon Rollja, ami kihagyhatatlan nassolnivaló mindazoknak, akik szeretik a fahéj izét – és természetesen az illata is mennyei!

ZARA HOME | Son De Baies Home Spray

Egyik kedvenc lakberendezési boltunk, a Zara Home egy nagyon őszies illatú légfrissítő sprayt dobott piacra. A termékből elég egy fújás, és máris egy őszi erdőben érezhetjük magunkat, hiszen ez a termék a bogyós gyümölcsök és bokrok mámoros illatával tölti meg otthonunkat.