×

10 férfi kabát a winter sale alatt, amit most van értelme beszerezni!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 01. 11.

Fiúk, ha azt hittétek, ti kimaradtok a jóból, akkor tévedtetek! Mivel a Fashion Streeten szinte minden üzlet unisex, vagyis van férfi osztály is, ezért összegyűjtöttük a tíz kedvenc téli kabátunkat nektek is, amikre a téli leárazások alatt lecsaphattok. Íme a legjobbak, ha másnak nem, hát ízelítőnek!

Íme az öt legegészségesebb sport a Harvard legújabb tanulmánya szerint, amelyek javítják az egészséget, csökkentik a betegségek kockázatát, erősítik a csontokat és az ízületeket, és fokozzák az agyi kapacitást. Nem kell több indok, ugye?

#1 Tommy Hilfiger

Elsőnek bedurrantunk egy nem éppen rendhagyó téli kabáttal azoknak, akik a hipster stílust képviselik. A Teddy Bomber amúgy is az idei tél egyik kedvenc darabja, hát még, ha kockás!

#2 Massimo Dutti

A klasszikusok kedvelőinek íme egy klasszikus!

#3 Lacoste

Ha sportos, akkor legyen színes és kapucnis, hogy ne csak utcára, de kültéri edzéshez is lehessen használni!

#4 Hugo Boss

A legelegánsabb választás a duplasoros, szigorú Boss kabát, amihez a vadászok zöldjét választották. 

#5 Philipp Plein

A bélelt bőrből készült kabát a luxus kedvelőinek lett kitalálva, ami még így is méregdrága ugyan, de legalább féláron az!

#6 COS

Egy újabb klasszikus újragondolva: az idén teret nyerő relaxed fit szabásminta a kényelmes elegancia megtestesítője, ami nem mellesleg azoknak remek választás, akik nem sztenderd arányokkal rendelkeznek.

#7 Benetton

Nem meglepő, hogy a legvidámabb kabátot a Benetton szolgáltatja, ezzel a vízálló, citromsárga kabáttal a legszürkébb napokba is vihetünk egy kis napsütést!

#8 Lacoste

Egy újabb sportos, színes darab, ami a hátán lévő hatalmas, jobbra néző krokodilhímzéssel vett meg minket! 

#9 Hugo Boss

Tulajdonképpen kettőnek számít az utolsó előtti, hiszen a kifordítható parka egyik oldala terepmintás, a másik pedig klasszikus fekete attól függően, épp mit van kedvünk alávenni. 

#10 Benetton

És íme az utolsó, egy hasított bőr, belül bélelt Benetton darab azoknak, akik az átlagnál fázósabbak, de a pufikabátokat annyira nem szeretik. Lezser is, elegáns is, Benetton is. 

Cover ©Massimo Dutti