×

Zlatan Ibrahimović-csal erősít az H&M Move Team

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 01. 13.

A világhírű svéd futballista is azért csatlakozik a fast fashion márka Move vonalához, hogy a sport demokratizálásával az egész világot mozgásra buzdítsa – Jane Fonda után ismét sikerült autentikus kampányarcot találni. 

Az H&M tavaly vezette be Move névre keresztelt dedikált sportruházati vonalát – mert bár edzéscuccok már egy jó ideje voltak a brand termékkínálatában, de ennél többre vágytak a márka háza táján –, az ennek szentelt kampány első sztárja pedig a szupersportos Jane Fonda volt. A 85 éves, mesés testalkatú és példaértékű szemlélettel rendelkező modell után a 2023-as év bevezetésére pedig jön a második főszereplő, és át is nyargaltunk az aerobikról a focira. Zlatan Ibrahimović minden idők egyik legnagyobb futbalistája, több mint húsz éves futballkarrierje után még mindig az AC Milan csatára, és ő áll a svéd válogatott mindenkori góllövőlistájának az élén. Emellett gyereket nevel, túrázik, öt nyelven beszél és a foci mellett szenvedélye a taekwondo is. Vagyis ő valóban egy tökéletes „multimover”.      

Hogy üdvözölje az új csapattagot a H&M Move csapatában, Jane Fonda felajánlott neki egy felbecsülhetetlen értékű, személyes fitneszedzést. A filmben az Oscar-díjas színésznő, aktivista és fitneszikont oktató üzemmódban látjuk, amint néhány legendás mozdulatán keresztül bátorítja a focistát. Nagyon vicces!

A H&M Move kollekció darabjainak fő jellemzője a varrásmentes és szöveterősítő szerkezet a funkcionalitás fokozása érdekében, amely a ruhadarabok széles skáláját tartalmazza. A harisnyanadrágoktól és melltartóktól kezdve az edzéshez és futáshoz tervezett sportruházatokig minden darabot úgy terveztek, hogy támogassák a testet mozgás közben, gyorsan száradóak és minden évszakban viselhetőek legyenek. Végül, de nem utolsósorban pedig a H&M a fenntarthatóságra is rámutatott, hiszen a Move termékcsalád poliészterének 99 százalékát újrahasznosítják, a pamut pedig fenntartható forrásból származik. 

Hány indok kell még, hogy elkezdjünk komolyan sportolni?

Képek: H&M