×

Kézzel kötött, hatalmas, puha takarót kapsz a hétvégén, ha a Falconeriben vásárolsz

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 01. 26.

Fantasztikus meglepetésben lehet részed pénteken és szombaton a Fashion Streeten: a Falconeri x Petrushka kampány keretein belül bármilyen outerwear (kabát, mellény, zakó) termék vásárlása esetén egy kézzel készített takarót kapsz ajándékba.

Ismét egy izgalmas in-store aktivitással várja vásárlóit az olasz Falconeri üzlet, amelyhez ezúttal is egy magyar alkotóművészt választottak. Ha még emlékeztek, szeptember elején Sved Angelina, a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatója készített egyedi illusztrációt a vásárlók outfitjéről, jelenleg pedig Vig-Rövid Petra végzős szabász- és divattervező hallgatóval, a Petrushka márka alapítójával kollaborálnak. Az együttműködés keretein belül mindazok, akik január 27. és 29. között vásárolnak outerwear terméket, kapnak egy csodaszép, pihe-puha takarót.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petrushka (@petrushkadesign)

Petrát a kézzel készített, egyedi termékek iránti szenvedélye vezérelte, amikor elkészítette az első Petrushka terméket. Ez a szenvedély azóta is ott lapul minden egyes alkotásban, legyen szó ruházatról, lakásdekorációs tárgyakról, vagy kisbabáknak és kisállatoknak készült kiegészítőkről. A tervező fő fókusza a kötésen van, míg a háttérben folyamatos márkaépítés zajlik, amely magában foglalja a termékpaletta állandó bővülését. Őszinte híve a természetes anyagoknak: ha divatról van szó, kedvenc anyagai közé a hernyóselyem, illetve a legjobb minőségű ausztrál merinó gyapjú tartozik, ez utóbbit a lakberendezési vonalon is nagyon kedveli, amelyben az egyedileg tervezett bútorok készítése sem áll távol tőle.

A márka jeligéje: kötés, horgolás, szövés… pont, ahogy mamáinktól tanultuk!

A Falconeri hazai csapata sem véletlenül választotta őt a mostani együttműködéshez, hiszen mindkét márkában közös, hogy a természetes szállak használatában és a minőségi, időtálló darabok készítésében hisz.

Petra pénteken, azaz holnap 12:30 és 15:30 között, szombaton pedig 15 és 18 óra között fog élőben kötni nektek a Falconeri üzlet kirakatában! Nehogy kihagyjátok!