×

Valentin-napi ajándéktippek a világ legjobb barátnőinek!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 02. 10.

Közeleg a szerelmesek ünnepe, ezért gyűjtöttünk nektek pár kis apróságot (és pár nem kis apróságot), amivel meglephetitek a feleségeket, barátnőket, menyasszonyokat, vagy akit csak szeretnétek!

Ha te is rajongsz az ékszerekért (és miért ne tennéd?), akkor most jegyzetelj, mert ezek lesznek a tavaszi-nyári összeállítások kötelező elemei a tavaly bemutatott Spring 2023-as show-k szerint!

ZARA HOME

NEW YORK LIVING ROOMS APARTAMENTO BOOK

Ha kedvesed a lakberendezés szerelmese, nagyon fog örülni a Zara Home-ban kapható legújabb albumnak. A New York Living Rooms Dominique Nabokov fotóművész belsőépítészettel foglalkozó könyveinek első része, amelyet az Apartamento Kiadó több mint két évtizeddel az 1998-as első megjelenés után most újra kiadott. Az eredetileg 1995-ben a New Yorker számára készült fotóesszé őszinte és intim tanulmányt nyújt a város legjelentősebb kulturális személyiségeinek – Susan Sontag, Norman Mailer, Louise Bourgeois, Francesco Clemente, Allen Ginsberg és Joan Didion – belső tereiről.

LUSH

Valentine Bombshell fürdőbomba

A regeneratív rózsa és az élénk szicíliai citromolaj egy szárított rózsaszirmokkal díszített, virágos kádfürdőre invitálja kedvesed. A hozzáadott szójabablisztnek köszönhetően a víz lágyan simogat, mint a selyem. Miközben elpezseg a fürdőbomba külseje, a benne lévő virágok, szirmok és bimbók konfettiként táncolnak a víz felszínén.

THE BODY SHOP

Megtölthető ajándékszütyő

Valami igazán személyessel szeretnéd meglepni a kedvesed? Válaszd ezt az ajándékszütyőt, és töltsd meg a kedvenc haj-, arc- és testápolóival, meg persze sok-sok szeretettel! Egyszerűen válogasd össze mindazt, aminek szerinted örülne. A 100%-ban természetes juta tasakot a The Body Shop Méltányos Közösségi Kereskedelmi partnere, a Teddy Exports készíti Indiában, akik több mint 600 embernek biztosítanak munkát és tisztességes fizetést.

LINDT

Ajándékdoboz 45 LINDOR golyóval

A Lindt csokigolyók legjavát rejti ez a csodaszép kiszerelés, amit az édesszájú csokoládéőrültek bizonyára értékelni fognak.

THOMAS SABO

Choker rózsakvarcból

Ha kedvesed szereti az ékszereket (ki nem?), de nem akarsz egy sztenderd aranyláncot vagy egy fülbevalót ajándékozni, akkor irány a Thomas Sabo, ahol az aktuális ékszertrendek mind megtalálhatóak a brand identitásához hűen feldolgozva. A német márka ikonikus rózsakvarc bogyókból álló karkötője ezúttal egy chokerben született újjá, a diszkrét sterling silver szívecske pedig emlékezteti majd az apropóra is.