×

Ezeket a táskákat imádni fogjátok idén tavasszal

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 04. 2.

És van egy jó hírünk: mindegyiket beszerezhetitek a Fashion Streeten!

A Printa idei tavaszi-nyári kollekciója két fogalomból inspirálódott, a kreativitásból és a praktikumból.

Hogyan is lehet a legegyszerűbben feldobni egy átlagos szettet? A válasz nagyon egyszerű: táskákkal! Most olyan termékeket gyűjtöttünk nektek össze, amelyeket könnyen be is szerezhettek a Fashion Streeten található üzletekben.

Jógára fel! – OYSHO

Személy szerint többször is bajban voltam már azzal, hogyan vigyem magammal a jógamatracomat az edzésekre, egyszerűen sehogy sem volt komfortos. Azonban ezzel többé már nem lesz gond, ugyanis az OYSHO kínálatában különböző méretű, fazonú és stílusú táskákat is megtalálhattok, amelyek direkt úgy lettek kialakítva, hogy a matrac is kényelmesen elférjen bennük.

Bumm bele minden! – COS

A női táskákat mindenki csak úgy ismeri mint a mindenes: minden elfér, egyszerűen nincsen aljuk és végtelen mennyiségű dolog megtalálható bennük – a különböző szituációknak megfelelően. Aztán arról sem szabad megfeledkezni, hogy a reggeli rohanásoknál milyen egyszerű csak beledobálni a dolgainkat, és már indulni is. A COS üzleteiben is elérhető több ilyen bevásárlótáskára emlékeztető darab, íme a kedvenceink!

Kényelmesen a városban – Tommy Hilfiger

A városban való császkáláshoz tökéletes partner tud lenni egy crossbody kistáska. Nem kell amiatt aggódni, hogy ellopják, kényelmes és a vállról sem csúszik le.  Egy picit extrább színben rengeteget tud dobni a szett összhatásán.

Sportosan elegáns – BOSS

Ha nem szerettek túlzottan elegánsan öltözködni, de a munkátok vagy egy-egy alkalom megköveteli, akkor ezeket a táskákat szeretni fogjátok! A BOSS kínálatában bőven találtok olyan táskákat, amelyek sportosabbak, de mégis elegánsak, így tudtok egy kicsit tompítani az öltözéketeken, és feszengenetek sem kell annyira.

A legjobb parti kiegészítő – Massimo Dutti

A bulizós szett nem teljes egy extra kistáska nélkül. Arra pont jók, hogy a legfontosabb dolgainkat tároljuk bennük: iratok, lakáskulcs, rúzs, és már mehetünk is. Ráadásul elég stílusosak is!

Címkék