×

Így lesz saját, stílusos álomkerted!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 04. 22.

Ki ne vágyna egy olyan kertre, ami a béke és a harmónia, az élet élvezetének első számű színhelye, szentély és menedék egyszerre? A Tectona Grandis kültéri bútorkínálatával egy olyan álomkertet valósíthatsz meg, amire mindig is vágytál! 

Az élet élvezete nem kiváltság és nem is bûn, sokkal inkább szemléletmód. Pozitív hozzáállás ahhoz, hogy észrevegyük és kihozzuk belõle mindazt a jót, amit kínálni tud. Élvezetet adhat például az otthonunkat körülölelõ kert, ami egy pihentető színhelye is lehet az énidőnek, ráadásul a szabad levegőn. Az újhullámos kültéri bútortrendek pedig mindezt lehetővé teszik, hiszen a dizájn nem a nappaliig tart. 

Az álomkert az énidő terepe

A kerti bútorok formavilága, anyaghasználata és minősége az elmúlt években töretlenül ugyanazt az irányt mutatja. Az igazi változás, ami 2023-ban megfogalmazható, az az, ahogyan mi viszonyulunk a kerthez. Egy kényelmes és gondtalan térre vágyunk, ahol magunkba szívhatjuk a természet által nyújtott plusz energiákat, miközben magunkra koncentrálunk. A széles kültéri bútorkínálat pedig lehetővé teszi azt is, hogy ezekkel a kerti dizájnbútorokkal a stílusteremtés mellett önmagunkat is kifejezzük.

Lapozd át, éld át, vedd át az álomkerted!

Jó hír, hogy már megjelent a Tectona Grandis 2023-as katalógusa, amiben rengeteg újdonsággal és gyönyörű, hazai teraszokon készült képanyaggal találkozhatsz, amiből te is inspirálódhatsz, és a legfrissebb kertibútortrendeket is megismerheted. A katalógust átlapozhatod online, a TG weboldalán, de akár személyesen is, a márka bemutatótermében, egy ugrásra a Max Citytől. De nem csak ezért érdemes benézni a Tó utca 2-be: 

A több mint 2000 négyzetméteres bemutatóterem olyan, akár egy dizájnkiállítás, ahol mindent meg is tapogathatsz és ki is próbálhatsz. Belépni, beülni a Tectona Grandis bemutatókertjébe olyan élmény, mint egy próbakör autóvásárlás előtt.

És ha mindez nem lenne elég, jó, ha tudod, hogy amit a bemutatóteremben látsz, azt azonnal meg is kaphatod raktárkészletről – így már szinte aznap élvezheted a kerti életstílus tökéletes harmóniáját. Inspirálódj, és élvezd a kerted a TG-vel!