×

Ezek voltak az idei Met-gála legextrább és legikonikusabb szettjei

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 2.

Volt bőven látnivaló az idei Met-gála vörös szőnyegén, ahol a sztárok kétségkívül kitettek magukért. Az est témája Karl Lagerfeld és munkássága volt, hatalmas tisztelgés a tervező előtt. 

Kijelenthetjük, hogy a Met-gála az elmúlt évtized legemlékezetesebb vörös szőnyeges megjelenéseinek adott otthont, és ez alól az idei év sem volt kivétel. Az A-listás résztvevőket arra kérték, hogy Karl tiszteletére öltözzenek fel, így jelent meg a tervező jellegzetes fehér inge, a Chanel védjegyének számító kaméliavirág és még szeretett macskája, Choupette is a Metropolitan Művészeti Múzeum lépcsőin. Doja Cat szó szerint macskává változott át protézisek segítségével, míg Jared Leto egy bolyhos macskajelmezben lépkedett a lépcsőn.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Több híresség is vintage darabban jelent meg, többek között ilyen volt Gisele, Naomi Campbell és Nicole Kidman is. De természetesen a hivatalos társműsorvezető, Dua Lipa is Lagerfeld archívumában kutakodott, és az elsők között érkezett meg egy menyasszonyi ruhában, amelyet eredetileg Claudia Schiffer viselt az 1992-es őszi/téli Chanel kifutón.

Na, de nézzük is a szetteket!

Képek: Vogue UK